Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
off ako be vtora liga :D mnogu dobro znaete koga pocnase proslata sezona i nie koga recevme deka sme kandidati za titula se smevte zosto vo 1 i 2 kolo igravme loso a posle ne pisuvase nisto taka sto p^cki ste :D aj cao ke zborime na kraj ne sme kako drugii da stanat u prva liga pederski :D
Иронично го кажав тоа ама ако не сфати ок...сепак срамота е шампионот да губи во селото.;)

cekajte uste e pocekot Shkendija e glaven favorit za titula...

vo redovite na SHkendija ova nedela ke se priklucat mnogu jaki igraci ke go spomnem samo eden od niv Mesnur Kurtishi koj ima igrano i za Rapid Wienna. za drugite ostana da se vide drugite denovi

Нема врска овој пораз,продолжуваме понатаму.

Но факт е дека ако останеме со овој состав на шампионската титула треба да заборавиме,но со овој состав можеме да осигураме место во Европа.

Ако се оствари тоа што се зборува дека ќе донесат засилувања тогаш ќе биде добро.

Македонската Барселона (Шкендија) ја започна сезоната со пораз ммм , тешко ќе биде оваа година .. :icon_mrgr:

Кај е Ренова на анкетава???
Имаат еден глас од мене.

Кај е Ренова на анкетава???
Имаат еден глас од мене.
Сто пати е кажано. Постојат само десет можни опции во анкетите на форумов. Се чека Ренова и Охрид да бидат додадени од администраторот али изгледа тоа не е возможно...

ne zaboravajte deka so ova ekipa sme osvoile titula i super kup ... samo sto ni otidoa suat zendeli i buba

Јака муда ако сте освоиле супер куп со оваа екипа. Да не ви беше Буба лани жими јајцава што ќе освоевте титула, а и плус сите тимови беа каменарија. Годинава немате никакви шанси за титула. На домашен ќе си победувате, ама на гости(n):sneaky:

Како ќе го пуши пенисот оваа година шкендија уф уф уф хахахахахаха

Толку ви беше ПЛЕМЕ,ТОЛКУ !

:P

Добар беше преносот на Спорт ефе???
не можам да ти кажам дали беше или не бидејки ми беше завршен нетот но сепак мислам дека беше добар :) (сецкањето не беше нивна грешка) првото полувреме го гледав без грешка а второто не знам дали беше само до мене но нешто имаше проблеми со стримот на почетокот

Како ќе го пуши пенисот оваа година шкендија уф уф уф хахахахахаха

Толку ви беше ПЛЕМЕ,ТОЛКУ !

:P

Така другарче, само продолжи по тој пат. Можеш ти и подобро, некако благо ми делуваш во горните постови.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom