Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Ne znam sto zboruvate deka ova godina nivoto na liga padna....

Ja mislim deka ova godina nivoto na ligata uste podobra od lani....!!

Gledame Metalurg ima jak finansier,Shkendija jak finansier,Renova isto taka !!

Koga go sporeduvame lanskata sezona so ova sezona ova sezona e mnogu podobra... ! Pred 1 sezona renova so istata ekipa sto go ima sega i plus so nekoj zasiluvanja e vo 3 mesto a lani so istiot tim bese 1 i toa bese 10 bodovi pred vtoro plasiraniot... ! Rabotnicki so ovoj tim so igrase vo prviot del na ligata igrase i vo Uefa i postigna golem uspeh....i teteks isto kako rabotnicki do prviot del na sezonata go imase istiot tim sto postigna golem uspeh vo Evropskite kupovi...

sega nie ne sme krivi deka vardar ne igrase dobro vo prviot del na prvenstvoto isto taka i pelister so da praeme nie sega da placeme ???

ako ide se kako sto treba Shkendija ke bide shampion 100% !

a spored tebe koj ke bide SAMPION ?

Metalurg ? so 100 navivaci na stadion , tie mestaci , tie a ?

+ ne zaboravaj deka gi cekame u tetovo kade ke gi tepame dobro !!!
А Ренова и Работнички колку навивачи имаат бе, токмак? И тие по 100 ги имаат, па станаа шампиони. Каква врска имаат навивачите со освојувањето титули!? Не играат тие на терен!

Nikoj nemozhe da ni prednichi!!! SHKENDI u champyons ligue ooooo OOOO o FORZA SHKENDI ALE ALE ALE OOOOOO sve che pobedime ej site timovi OOOOOOOO

како може да кажете дека ќе играте во ЛШ кога во нашето шпагети првенство има уште многу корки леб да се јадат моментално за да се стигне барем до второ квалификационо коло..

Ќе може вечер наптреваров некако да се гледа преку снимка, да се симне некако ?

^ Тешко дека ќе има снимка негде.Туку ќе има многу клипови,а и хајлајтс ќе има.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom