^ Мие градинка, вие формирајте подгрупа Баллистет Џепчиште...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
^ Мие градинка, вие формирајте подгрупа Баллистет Џепчиште...
imame ! imame navivaci i od Xhepcishte ! deneska sto navivale za Shkendija i ako igrase teteks renova !
На 15 кола до крај се прогласија за шампиони :pos2: Ова само овде може да го има, нигде на друго местоНекој ќе помисли на првиот му бегаат 20 поена (како што е во Данска, Копенхаген бега 20 бода
), тие не се прогласија за шампиони а овја готово...:pos2:
А што е најтрагично, забраваа изгледа кој е Идризи...
zal mie za vas !Тоа е тоа![]()
haahaauahau ... Nema veze be , ke bideme do Maj na 1 mesto . Siguren sum vo toa .
Najdobar fudbal igrame , najdobra publika , naj ambiiocna ...
CHAMPIONS , SAMPIONI , KAMPION , CAMPIONI , CAMPEONES ,
SHKENDIJAAA
И најмногу пари имате за купвање утакмици во ова ЕБЕНА И МЕСТЕНА ЛИГА!
И најмногу пари имате за купвање утакмици во ова ЕБЕНА И МЕСТЕНА ЛИГА!
Ајде кажи која утакмица сме ја купиле бе?
Абе тоа во јавноста ќе излези кога ќе излези и за Пелистер против Вардар и денес против Скопје ама ајде.
Аман беее...аман...ц ц! Шкендија местеше кога клубот го држеа некои други структури.Но гледам не си упатен за тоа како се одвиваат работите во Шкендија.Најпрофесионален клуб во мак.лигата.
Тоа што не сум упатен во право си, а и не ме интересира. Можи сте најпрофесионален клуб во ова срање од лига. Македонската лига не е лига со едни вакви Пелистер и Вардар.
Македонската лига не ја прават само 2 тима.Таа се состои од 12 екипи.
А за тоа што Вардар и Пелистер се на ваква состојба не значи дека и Шкендија мести како тие!
Стварно не ме сваќаш и збораш за инает. Не ја прават 2 клуба, но без двата најтрофејни клуба не ја бива лигата. Исто како Англиско да биди без Ливерпул и Јунајтед. Нема смисла
Стварно не ме сваќаш и збораш за инает. Не ја прават 2 клуба, но без двата најтрофејни клуба не ја бива лигата. Исто како Англиско да биди без Ливерпул и Јунајтед. Нема смисла