Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
^ Мие градинка, вие формирајте подгрупа Баллистет Џепчиште...

На 15 кола до крај се прогласија за шампиони :pos2: Ова само овде може да го има, нигде на друго место :) Некој ќе помисли на првиот му бегаат 20 поена (како што е во Данска, Копенхаген бега 20 бода :)), тие не се прогласија за шампиони а овја готово...:pos2:
А што е најтрагично, забраваа изгледа кој е Идризи...

Sta je sine,opet Shkendija a :) SAMPIONI DO NAREDEN PAT

haahaauahau ... Nema veze be , ke bideme do Maj na 1 mesto . Siguren sum vo toa .
Najdobar fudbal igrame , najdobra publika , naj ambiiocna ...

CHAMPIONS , SAMPIONI , KAMPION , CAMPIONI , CAMPEONES ,

SHKENDIJAAA

И најмногу пари имате за купвање утакмици во ова ЕБЕНА И МЕСТЕНА ЛИГА!

И најмногу пари имате за купвање утакмици во ова ЕБЕНА И МЕСТЕНА ЛИГА!

hahaha krivi sme nie neli sto imame pare a??? da brate ne e namestena ne si go gledal utakmicata mislim ...i za drugite utakmici gledaj gi pa dojdi kazi deka sme namestale.....nie ne sme palister pa da mestime utakmici ....prvo cisti go tvojot dvor pa posle zbori za drugite...

p.s za pobedata nad renova i nad horizont lazim destani- ecolog ke im dava 200.000 evra kako premii da gi podelat igracite i strucniot stab...(dogovorot bese da bidat esenski sampioni i evo i toa se desi i sega ke gi podelat po 10.000 evra po igrac )

Ајде кажи која утакмица сме ја купиле бе?

Абе тоа во јавноста ќе излези кога ќе излези и за Пелистер против Вардар и денес против Скопје ама ајде.

Абе тоа во јавноста ќе излези кога ќе излези и за Пелистер против Вардар и денес против Скопје ама ајде.

Аман беее...аман...ц ц! Шкендија местеше кога клубот го држеа некои други структури.Но гледам не си упатен за тоа како се одвиваат работите во Шкендија.Најпрофесионален клуб во мак.лигата.

Аман беее...аман...ц ц! Шкендија местеше кога клубот го држеа некои други структури.Но гледам не си упатен за тоа како се одвиваат работите во Шкендија.Најпрофесионален клуб во мак.лигата.

Тоа што не сум упатен во право си, а и не ме интересира. Можи сте најпрофесионален клуб во ова срање од лига. Македонската лига не е лига со едни вакви Пелистер и Вардар.

Тоа што не сум упатен во право си, а и не ме интересира. Можи сте најпрофесионален клуб во ова срање од лига. Македонската лига не е лига со едни вакви Пелистер и Вардар.

Македонската лига не ја прават само 2 тима.Таа се состои од 12 екипи.

А за тоа што Вардар и Пелистер се на ваква состојба не значи дека и Шкендија мести како тие!

Македонската лига не ја прават само 2 тима.Таа се состои од 12 екипи.

А за тоа што Вардар и Пелистер се на ваква состојба не значи дека и Шкендија мести како тие!

Стварно не ме сваќаш и збораш за инает. Не ја прават 2 клуба, но без двата најтрофејни клуба не ја бива лигата. Исто како Англиско да биди без Ливерпул и Јунајтед. Нема смисла

Стварно не ме сваќаш и збораш за инает. Не ја прават 2 клуба, но без двата најтрофејни клуба не ја бива лигата. Исто како Англиско да биди без Ливерпул и Јунајтед. Нема смисла

А кажи зошто не ја бива лигата?

А како сега ја бива со тие два клуба? ...а факт е дека се мизерни во секој поглед.(барем последните години, тоа што живеат на стара слава е друго).
Ти се гледа тебе мизерен Вардар, Пелистер во прва лига ?
Што е разлика од мизерен Вардар во прва лига и од Вардар во втора лига ?
Ја прави нешто повеќе првата лига кога тој е нејзин член(оваков каков што е)?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom