Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Добар потег од страна на канал 5,али можеле да пренесуваат и некои други натпревари а не само Металург

Па изгледа склучиле договор само со Металург за да вршат преноси, не логично е да склучат договор со ффм, а преноси да одат само од Металург и тоа само од домашните утакмици.
Платиле овие од Металург и ќе идат во директен пренос, за возврат ќе се рекламираат неговите спонзори.

Канал 5 ќе ги пренесува сите натпревари на Металург кои ќе ги игра на домашен терен :smir: ..тоа значи од наредната недела.

хах... само на домашен терен...да ја пренесуваа денес Пелистер - Металург и цела Македонија да ја видеше прославата на чкембарите :) сепак добар потег од страна на Канал 5, а А1 и Сител нека си еб*т матер што не пренесуваат ниту едно првенство.

А зошто да се пренесуваат само натпреварите од Металург?

Боби[Мкд];3799524 напиша:
абе имат некој инфо дали имало некоја јака општа туча :)
Ако мислиш на ВАРДАР - шкендија,општа туча немаше,али имаше некои што си добија специјален третман надвор од стадион. :)

Резултати од денеска:

ВАРДАР 0-2 шкендија
Пелистер 0-0 Металург
Скопје 1-0 Напредок
Ренова 2-0 Брегалница
Силекс 2-0 Работнички

Утре играат
Турново - Тетекс

Газењето продолжува...

Го тепавме вардар на гости 0:2.

Следна жртва ни е Скопје!

од кај ви е информацијата за канал 5 дека ќе ги пренесува домашните натпревари на фк металург?

koga na pocetokot na prvenstvoto nie kazevmo deka Shkendija moze da konkurira za sampion poveketo ovde ni se smea ,ali eve i vremeto gi potvrduva nasite zborovi....i Shkendija ova sezona sigurno ke izleze vo evropa ali moze da bide i sampionn....

P.S. Shkendija igra najdobar futball vo naseto prvenstvo koj gledal nekoja utakmica znae podobro

ОМГ Турново е лидер...
Турново-Тетекс 1-0 во последниот меч, по што Турново поради попдобра гол разлика е пред Металург иако имаат ист број на бодови..

Кога видов кои тимови се на првите 5 места од лигава,ненормална серка ме спука.....

ВЛАЗНИМИ – НАПРЕДОК 2

ХОРИЗОНТ – РИНИА 1

ПЕЛИСТЕР – БРЕГАЛНИЦА 2

ТЕТЕКС – СИЛЕКС 1

ТИКВЕШ – ОСОГОВО 1

РЕНОВА – ВАРДАР 1

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom