- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.105
- Поени од реакции
- 16.754
Кој се овие Риниа,Тиквеш и ОСогово бе?
Брат незнам ја ти што бараш во темата, коа еден Тиквеш не го знаеш, па и Осогово :kesa:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој се овие Риниа,Тиквеш и ОСогово бе?
Па не те навредив ја, тебе ако те боли вистината тоа е друго.^ Интерашу да не те вреѓам ај ,јас него си го прашав пошто не ми е јасно зошто ги стави Влазними,Тиквеш и останатите тука.Не му ја разбрав поентата а не дека не ги познавам овие.:kesa:
ти да си знаел нешто за македонскиот фудбал,немаше да поставуваш такво прашање...Ти ќе ми зборуваш за мак фудбал.Него не знаев дека за Купот овде дискутираме па ми падна чудно,додека ти си го бараш во друга смисла.
аххх бре македончеее Ринија е од гевгелија влазними од струга тиквеш кавадарци и осогово кочани повелете:pos2::pos2:Кој се овие Риниа,Влазними,Тиквеш и ОСогово бе?
аххх бре македончеее Ринија е од гевгелија влазними од струга тиквеш кавадарци и осогово кочани повелете:pos2::pos2:
а и ти многу знаешаххх бре македончеее Ринија е од гевгелија влазними од струга тиквеш кавадарци и осогово кочани повелете:pos2::pos2:
е добро де исто ти е и двата се на Г сеа шо ги ебавам од кај сее :pos2:а и ти многу знаеш:kesa:Ринија е од Гостивар
![]()
аххх бре македончеее Ринија е од гевгелија влазними од струга тиквеш кавадарци и осогово кочани повелете:pos2::pos2:
Грешка си за Ринија не е од Гевгелија,од Гостивар е
а и ти многу знаеш:kesa:Ринија е од Гостивар
![]()
:pos2::pos2::pos2:е добро де исто ти е и двата се на Г сеа шо ги ебавам од кај сее :pos2:
Ренова-Вардар 0-1 :salut:
ВЛАЗНИМИ – НАПРЕДОК 2
ХОРИЗОНТ – РИНИА 1
ПЕЛИСТЕР – БРЕГАЛНИЦА 2
ТЕТЕКС – СИЛЕКС 1
ТИКВЕШ – ОСОГОВО 1
РЕНОВА – ВАРДАР 1
брат за тетекс може ама за пелистер нема шанси чиста 2 е таа ако не си го сечам на трупчето со секиратаа:pos2::pos2:Пелистер - Брагалница 1
Тетекс - Силекс 1
100% сигурност![]()
оххх море вие во ск не тепавте во тетово ке ги тепате ај важиии:pos2::pos2:Ренова-Вардар 0-1 :salut:
Купот е наш :icon_cool
Веќе ги тепавме.оххх море вие во ск не тепавте во тетово ке ги тепате ај важиии:pos2::pos2: