- Член од
- 22 март 2009
- Мислења
- 2.356
- Поени од реакции
- 454
еве тип од спорт за седмото коло од 1МФЛ:smir:
Не ви е нешто чудно?!?!?!
Лол ги погодиле све утакмицете!!Среќа имале или кујзнае што...?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Оние кои по пораз на нивниот омилен тим ги плукаат играчите на тимот а при тоа судиите и раководството на тимовите ја користат ситуацијата.Publika - Sto beshe toa?
9-то коло
Силекс - Ренова 0:5
Тетекс - Х. Турново 1:0
Вардар - Работнички 1:2
Македонија ЃП - Пелистер 0:0
Победа - Милано 4:1
Слога Ј. - Металург 0:1
нашите не играа најдобро иако играа за нијанса подобро од пелистер сепак не е тоа тоа:nesum:а и плус судијата судеше за нив :uvo:Ренова им закачиле петарда на Силекс,а и ме чуди зш не победиле Македонија ЃП,тоа е белегот на ова коло.Инаку другиве резултати до негде се очекувани:helou:
вие сте можеле и стапо да го јадите чист зицер промашиле Пелистер па и нерешено доста виенашите не играа најдобро иако играа за нијанса подобро од пелистер сепак не е тоа тоа:nesum:а и плус судијата судеше за нив :uvo:
ама гледам таму нема пишано за неколку наши зицери пред се на клечкаровски со глава..вие сте можеле и стапо да го јадите чист зицер промашиле Пелистер па и нерешено доста вие
зицер не е сам да излезиш пред голман?како стигна овај со глата сам пред голман?:nesvest:ама гледам таму нема пишано за неколку наши зицери пред се на клечкаровски со глава..
Ренова им закачиле петарда на Силекс,а и ме чуди зш не победиле Македонија ЃП,тоа е белегот на ова коло.Инаку другиве резултати до негде се очекувани:helou:
стар е линкот мислам, дали уште пред 2кола ко наместија Тетекс-Работнички и Победа-Слога за то типување мислам станува збор:smir:Mariooo, имаш грешка во линкот, и сеедно, колку е тешко македонско првенство да предвидиш кој ќе победи. Единствено Македонија е чудно што не тепала, другите резултати речиси секој би ги типувал.![]()