Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
И после се чудимо зошто нема публика по стадиониве...ма каква црна публика да не праемо бајрам со паметот, уште долго мие нема да видимо ни Ф од фудбал, а камо ли публика!

Јас мислам дека и да се подобри квалитето публиката никогаш нема да се врати, барем не во таква бројка како порано.

Publika - Sto beshe toa?
Оние кои по пораз на нивниот омилен тим ги плукаат играчите на тимот а при тоа судиите и раководството на тимовите ја користат ситуацијата.
СРАМОТА Е ОВА ЗА МАК ФУДБАЛОТ.

Definitivno stramota e da gi posetish deneshnive fudbalski natprevari.. Ova e neshto ne videno..Nekoj tipuva,pogoduva,mesti,kradi.. Stramota..:| Sekoj vtor natprevar e prodaden ama klubovite ne se krivi za toa,zatoa shto nemat pari da platat sudi sledna utakmica, nemaat pari da odat na gostuvanje. Kakva liga ke e ova.. do koga vaka:S

9-то коло

Силекс - Ренова 0:5
Тетекс - Х. Турново 1:0
Вардар - Работнички 1:2
Македонија ЃП - Пелистер 0:0
Победа - Милано 4:1
Слога Ј. - Металург 0:1

9-то коло

Силекс - Ренова 0:5
Тетекс - Х. Турново 1:0
Вардар - Работнички 1:2
Македонија ЃП - Пелистер 0:0
Победа - Милано 4:1
Слога Ј. - Металург 0:1

Ренова им закачиле петарда на Силекс,а и ме чуди зш не победиле Македонија ЃП,тоа е белегот на ова коло.Инаку другиве резултати до негде се очекувани:helou:

Ренова им закачиле петарда на Силекс,а и ме чуди зш не победиле Македонија ЃП,тоа е белегот на ова коло.Инаку другиве резултати до негде се очекувани:helou:
нашите не играа најдобро иако играа за нијанса подобро од пелистер сепак не е тоа тоа:nesum:а и плус судијата судеше за нив :uvo:

нашите не играа најдобро иако играа за нијанса подобро од пелистер сепак не е тоа тоа:nesum:а и плус судијата судеше за нив :uvo:
вие сте можеле и стапо да го јадите чист зицер промашиле Пелистер па и нерешено доста вие

вие сте можеле и стапо да го јадите чист зицер промашиле Пелистер па и нерешено доста вие
ама гледам таму нема пишано за неколку наши зицери пред се на клечкаровски со глава..

Mariooo, имаш грешка во линкот, и сеедно, колку е тешко македонско првенство да предвидиш кој ќе победи. Единствено Македонија е чудно што не тепала, другите резултати речиси секој би ги типувал. :toe:

Напред Победа Прилеп!!!
Ајде сега барем еден бод кај Работнички па дома со Турново и Пелистер чисти 6 бодови.

Mariooo, имаш грешка во линкот, и сеедно, колку е тешко македонско првенство да предвидиш кој ќе победи. Единствено Македонија е чудно што не тепала, другите резултати речиси секој би ги типувал. :toe:
стар е линкот мислам, дали уште пред 2кола ко наместија Тетекс-Работнички и Победа-Слога за то типување мислам станува збор:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom