Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
За кој најстабилен спонзор...?

Баш истиот спонзор одби да премине во второто коло од Европа лигата, бидејки дотолку Ренова го поминеше Динамо Минск ке требаше да игра наптревар во Норвешка. А организирање на чавтер лет до таму многу скапо му се виде на спонзорот.

Зошто?
Ренова реално имаше шанси за пласман во наредното коло од Европа лигата, но бидејки противникот кој ги чекаше во таа фаза беше Тромсо, кој го победија Динамо Минкс со 4-1, Ренова уште предходно увиде дека нема да им се исплати дотолку ги поминат Белорусите.

Тоа ти е стабилен спонзор. :pos2:

Оваа година Работнички или Металург шампиони.

Е добро за оваа лично не сум знаел!

Го повлекувам зборот!:salut:

така дури ти се радваш на албански клуб ни ќе имаме нешто абе како мозите не ми јасно па уште пишувате цел свет да ве гледа немало да не избрукаат имале стабилен спонзор :nenene: господ да чува АЛО ОВА Е МАКЕДОНИЈА И САМО МАКЕДОНСКИ КЛУБ ТРЕБА ДА СЕ ПРИЗНАВА И ПОДРЗУВА а тие другите таму нека си одат од кај што дојдоја :baeh:
:salut:

А за ова немам коментар!:smir::toe:

Заш ја прекинаа Слога - Турново во 88 минута?

Заш ја прекинаа Слога - Турново во 88 минута?

Ради дожд. Нема услови за игра. Теренот поплавен бил, заради тоа, иначе неколку шверцери пред тоа прекачиле ограда да го тепаат судијата, ама полиција средила. Сепак нема врска тоа, не е заради инцидент прекинато.

А мене ме интересира како Металург дома изгуби од Пелистер бре? :shok:

Ради дожд. Нема услови за игра. Теренот поплавен бил, заради тоа, иначе неколку шверцери пред тоа прекачиле ограда да го тепаат судијата, ама полиција средила. Сепак нема врска тоа, не е заради инцидент прекинато.

А мене ме интересира како Металург дома изгуби од Пелистер бре? :shok:
со финта :vozbud::vozbud:

колку шо разбрав имало ултиматум од Чкмебари кон играчите и управата пред заминувањето во скопје дека ке бидат преземени санкции ако се вратат поразени од скопје :pishtoldz

За кој најстабилен спонзор...?

Баш истиот спонзор одби да премине во второто коло од Европа лигата, бидејки дотолку Ренова го поминеше Динамо Минск ке требаше да игра наптревар во Норвешка. А организирање на чавтер лет до таму многу скапо му се виде на спонзорот.

Зошто?
Ренова реално имаше шанси за пласман во наредното коло од Европа лигата, но бидејки противникот кој ги чекаше во таа фаза беше Тромсо, кој го победија Динамо Минкс со 4-1, Ренова уште предходно увиде дека нема да им се исплати дотолку ги поминат Белорусите.

Тоа ти е стабилен спонзор. :pos2:

Оваа година Работнички или Металург шампиони.

a moze da kazes od kade ovie informacii,od kaj gi zede??

ПРВА МФЛ 04 КОЛО 23.08.2009 година 16ч.

Ренова - Вардар
Победа - Македонија Ѓ.П
Слога Југомагнат - Тетекс
Металург - Силекс
Милано - Хоризонт Турново
Работнички - Пелистер

Претпоставувам дека на А2 ќе ја има Работничи - Пелистер. Дерби на врвот иако само после 3 одиграни кола.
И во Тетово ќе биде интересно. Само не знам дали смеат таму да однесат камери.

ПРВА МФЛ 04 КОЛО 23.08.2009 година 16ч.

Ренова - Вардар
Победа - Македонија Ѓ.П
Слога Југомагнат - Тетекс
Металург - Силекс
Милано - Хоризонт Турново
Работнички - Пелистер

Претпоставувам дека на А2 ќе ја има Работничи - Пелистер. Дерби на врвот иако само после 3 одиграни кола.
И во Тетово ќе биде интересно. Само не знам дали смеат таму да однесат камери.

тие што ги болдирав се одложени. причина: http://macedonianfootball.com/200908201490/News/FFM-bans-the-away-fans.html

Мислам дека не требаше ги одложат тие две средби. Многу се меша политика во спортот. И кога ќе се играат? Меѓуетничките односи ќе чекаме да се средат? Па ајде да нема фудбал во наредните 15 години.

Победа-Македонија 0:0
Металург-Силекс 2:2
Милано-Хоризонт 0:2
Работнички-Пелистер 3:0

Браво за Работнички, браво за Силекс заслужен бод, ја гледав.
Македонија само на Вардар изгледа се пали.
Ме изненади Милано. Како успеаја да соберат 11 луѓе?

ИДМАК,инфо околу утакмицата Металург-Силекс? Ме интересира повеке за Силекс како играа шанси ово она? :)

Овие Работнички многу јаки:)
Ги гледав::D:

Да да работнички са мн јаки и ја ка што видов би требало да ја освојат титулата оваа год но ова е македонско првенство и ништо не се знае :):toe:

ИДМАК,инфо околу утакмицата Металург-Силекс? Ме интересира повеке за Силекс како играа шанси ово она? :)

Силекс се будеа само откако ќе примеа гол. Два пати Металург водеше. Некако немаше Силекс амбиции за победа. Првиот гол од полуконтра го дадоа, вториот од прекин, нафрлена од корнер. Имаа и 100% шанса на 0:0, сам излезе (не знам кој е) пред голман по средина на гол. Толку направија, таман за голем бод.
Нема многу јака екипа Силекс, барем според мене. На други терени на гости мислам дека лесно ќе губат. Металург играат некако без душа, другиве екипи гризат дома максимално.
Имаа неколку шанси Металург и на 2:1 па после и на 2:2. Многу подобро играат отколку лани, ама не е тоа што се очекува. Нема резултати.
Според она што е инвестирано во екипата, резултативе на домашен терен против Силекс и Пелистер се неочекувани.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom