Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
п.с. До Админите, уште ли ги оставате во форум суштествата од типот на ВЕНОМ Кумановец, и др.

Доколку на некој албански форум (ако има) некој напише лош збор за македонец и потоа од страна на Администраторот биде казнет јас никогаш повеќе нема да се уклучам на овој форум.
Он топик: Сега тетекс во 1 коло во ЛЕ ке игра или директно во 2?

Доколку на некој албански форум (ако има) некој напише лош збор за македонец и потоа од страна на Администраторот биде казнет јас никогаш повеќе нема да се уклучам на овој форум.

У групи иде директно

Мислев на 1 или 2 коло квалификации за групна фаза, паметен :rolleyes:

Во прво коло ќе игра, заедно со вториот и третиот од лигата (најверојатно Турново и Металург), значи на исто ниво ќе бидат..

Како прво фала му на голманот од Шкендија што изреагира таке глупо и доби црвен, таја топка можеше и со глава и со груди да ја исфрли у поле ама тој ја одбра најдобрата варијанта за нас, да беше Шкендија комплетна не веруем дека ќе можевмо да победимо ама што е тука е. Оваја екипа на Тетекс е жално што испаѓа годинава да не се местеше толку годинава ја сум сигурен дека може и баражот ќе го избегневмо, инаку Beck's имам една убаа слика за кј тебе на профилна кажи само кога сакаш да ти ја пратим :)

Како прво фала му на голманот од Шкендија што изреагира таке глупо и доби црвен, таја топка можеше и со глава и со груди да ја исфрли у поле ама тој ја одбра најдобрата варијанта за нас, да беше Шкендија комплетна не веруем дека ќе можевмо да победимо ама што е тука е. Оваја екипа на Тетекс е жално што испаѓа годинава да не се местеше толку годинава ја сум сигурен дека може и баражот ќе го избегневмо, инаку Beck's имам една убаа слика за кј тебе на профилна кажи само кога сакаш да ти ја пратим :)

Прати коа сакаш нема пробл

Второ игра бе, те лажат овие другите :)

Честитки до Тетекс.Патем можеме некои работи да учиме од албанциве, исто така и големи провокатори сме биле ние бе :facepalm:.

За ова никогаш нема да ве сфатам. Во цел свет има провокации. Ние не сме нешто посебно. Нормална работа да се деконцентрира противникот, посебно во таква ситуација како шо беше играчот на Шкендија, ако промаши губат.

Cestiro pobedata

Ne znam zosto se raduvat tolku mnogu zosto drugata sezona igrat 2 liga

А зошто да не се радуваат?
Ако сакаат у 15 лига нека идат, големи ривали сте, како навивач и самиот знаеш дека победата над ривалот значи повеке од се и од едно место во европа или пак испагање, како во случајов.

А за волја на вистината, и вие и они ке бидете срање догодина...Не само вашите 2 тима, туку и другите. Тие муабети за реконструкции и глупости на други зборете ги, 20 години се праат тие муабети и на секоја година се менуваат газди само за да се направат пари, не дека на некој му е многу гајле за клубот и навивачите.(општо е ова за сите тимови)

Уште Балистиве, Каспер и Битолчани се палат на приказната дека се избришала историјата на Вардар :icon_mrgr:
Онака имаш УЕФА ти потврдува дека ништо не се сменило, ама сепак експертите од типот на гореспоменатите, секогаш знаат повеќе :icon_lol:

Еве ги сите титули што ги освои дрим тимот годинава:
frontpocketsg.gif

Ќе биде пресмешно деновиве кога Вардар ќе си победи на железарница а Турново ќе доживее катастрофа на градски... Премногу експерти на форумот. ОК, шкендија можеше да им пушти на металург и на турново ама дека нас ни пуштиле нешто тоа баш и не верувам. Дека шкендија ни направила услуга тоа може само овде на балканот така да се гледа, услуга дека изиграле чесно место на пуштат/наместат? Ебате услугата

Ke padne , ke padne! Gostivar vlaga i ete Shkendija , Drita , Renova , Gostivar , slednata godina Shkupi i Rufeja imaat golemi ambicii ma da i Zajas :pos: i ete 50-50 % , kako ni e drzavata , taka i ligata :rolleyes:

Uste Shkednija Aracinovo,Bashkimi,Fortuna,Saraj i uste koj fali ne mi teknuva :) daj ne zaebavajte so vakvi muabeti preku kur veke pa ekipi kako Renova Gostivar i Drita kaj kur sakas da odis so tie ekipi bre covece bidi malce po realen napisi nekoj asalen post a ne tuka merite polov organ koj e albanski ili koj e makedonski klub epten ste zabegale so muabetov

Uste Shkednija Aracinovo,Bashkimi,Fortuna,Saraj i uste koj fali ne mi teknuva :) daj ne zaebavajte so vakvi muabeti preku kur veke pa ekipi kako Renova Gostivar i Drita kaj kur sakas da odis so tie ekipi bre covece bidi malce po realen napisi nekoj asalen post a ne tuka merite polov organ koj e albanski ili koj e makedonski klub epten ste zabegale so muabetov

Gostivar ako vleze vo 1 liga sto e mnogu realno 99% , ke ima i navivacka grupa solidna brojka , ke se vraka fudbalot vo GV , sosema drugo e situacijava , ke bide ispolnet stadionot , za razlika od Renova i Drita !

Gostivar ako vleze vo 1 liga sto e mnogu realno 99% , ke ima i navivacka grupa solidna brojka , ke se vraka fudbalot vo GV , sosema drugo e situacijava , ke bide ispolnet stadionot , za razlika od Renova i Drita !

Sto ke bide drga situacija be covek ke ispadnat odma ekspresno samo kolku da pokazat demek ete vlegle vo prva liga mene mi bese muabetot edna ekipa asalna nema od toj region Shkednija bese do nekade i ona otide u kurac podobro edno ekipa ama asalna a ne sekoe selo ima ekipa vo prva liga ne lupajte gluposti kazete nekoj asalen muabet da ima zosto da ve cita covek a ne samo da se navreduvate megu sebe

Za Shkendija da ne te boli kur tebe The king i dosta vise se izigravas nekoj pametnjak samo za sobiranje lajkovi. Imas tamu tema za 3 Liga i jadi gomna 24 casa ako sakas. I da sekoj klub koj e prva liga zasluzuva da bide tamu zasto vlozil trud i pari za toa, ke ne boli nas patlako ako nekoj klub igra niz livadite tamu

Sto ke bide drga situacija be covek ke ispadnat odma ekspresno samo kolku da pokazat demek ete vlegle vo prva liga mene mi bese muabetot edna ekipa asalna nema od toj region Shkednija bese do nekade i ona otide u kurac podobro edno ekipa ama asalna a ne sekoe selo ima ekipa vo prva liga ne lupajte gluposti kazete nekoj asalen muabet da ima zosto da ve cita covek a ne samo da se navreduvate megu sebe

Според мене треба да се намали првенството на 8 екипи, не како што кажа секое село да има екипа во прва лига, ај да имаше квалитет, али од толку неквалитет и местени натпревари првенството и резултатите се такви какви што се, за никаде...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom