Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
^ Nikad nema da nauca da guba ...Sekogas pistoli ,nozevi,i vaka ce se zakanuvaat !!! I da Teteks ce igra vo 2 kolo od Evropa Liga cetvrtocno dodeka nekoj ce sedat doma i ce citaat novina ...Ce igrame vo 2 liga ne e problem ama godinava ja zapamtivte 3 : 1 u partie od koi ednata najslatka za trofej...pozdrav

Забавата е во Кругот подобро што не се кладеше, ќе требаше да ме частиш сега нешто :D

Честито титула браќа:cool:
--- надополнето: 27 мај 2013 во 01:12 ---
Finale%20Kup%2019.jpg

Проста раја. Ајде разбирам да се фатиш со некој од противниците, све се дешава у таква ситуација. Ама што му беше крив судијава? Кажав, проста раја...друг одговор нема.

Cestito titula na fanovite na Teteks.Zasluzeno pobedivte vo fer natprevar.
A nas fanovite na Shkendija nikoj ne ni e kriv osven nasiot debil golman koj sekogas ama bas sekogas mora da pokaze nekoj svoj kvalitet.A vie sto zborite za rezervniot golman sto da pravi sirotiot 18 godini i debito mu doagase vo najlos moment.
A vie sto zborite dream team za Shkendija.Ova Shkendija go napravi sampion Vardar.Ovie se tie igraci koj 7-8 meseci igrat bez plata , da bese nekoj drug tim vo nasata liga so vakvi okolnosti do sega ke igrase so mladinci( Vardar pred 2 godini).

Uste ednas cestito titula na fanovite na Teteks

Дај бе доста го тупите со тоа дека Шкендија го направила Вардар шампион, затоа што сте го направиле сте четврти, кој стигне ве тепа па вие сте го направиле Вардар шампион.

Вие бевте тие кои викавте дека не било ништо местено во купот и дека Вардар ќе изгубел во Тетово, па сега тука продавате некои глупи утехи, па и таа 6-1 била местена, ај немаше да биде 6-1, 3-0 ќе беше и пак ќе тепаше Вардар. Вардар беше шампион се додека не го донесоа Џиџи, да немаше прљави игри Вардар ќе беше шампион уште пред 3 кола.

Abe samo da dojdat tie :) kje se uigraat bez problemi , eve Ibishi vekje e nov pretsedatel pa ocekuvajte NOVI IMINJA I SAMPIONSKA TITULA za ovaa godina kaj SHKENDIJA :-P

Ах Балистчиња мои.. :LOL: Како и секоја сезона, засилувања, звучни имиња, па и Пандев ќе се враќаше во Македонија, и тоа во Шкендија, милионски буџет, големи спонзори, па следниот понеделник нов спонзор. :pos: Титула ќе сте земеле, за на крај играчите да ви играат без пари, од срце за дрес, средношколец да ви брани на гол во финале, и да си останете со празни раце, ни титула ни Европа...
:pos:

Ајде следна сезона ќе влезат во Шкендија арапи и ќе имате 60 милиони буџет и ќе газите се пред себе, како само летате и на крајот компир 0 :icon_mrgr:

Ама вие сте имале, нешто што немал Тетекс...да,да,да ликови што заминале на утакмица со зурли и тапани, облечени во кошули, дали и знаеле дека на утакмица идат :pos:

ПС Не ми текнува сега тој што го промаши пеналот на крај да не беше тој најдобриот стопер на сите времиња, што дојде од Косовска лига? :LOL:

Честито нека им е на Тетекс, сосема заслужена победа, убава игра на двете страни, одиме заедно со браќата на поход во Европа, нека патат душманите !!!

Едвај чекам финале на купот Вардар-Тетекс, фешти ќе бидат :cool:

Дај бе доста го тупите со тоа дека Шкендија го направила Вардар шампион, затоа што сте го направиле сте четврти, кој стигне ве тепа па вие сте го направиле Вардар шампион.

Вие бевте тие кои викавте дека не било ништо местено во купот и дека Вардар ќе изгубел во Тетово, па сега тука продавате некои глупи утехи, па и таа 6-1 била местена, ај немаше да биде 6-1, 3-0 ќе беше и пак ќе тепаше Вардар. Вардар беше шампион се додека не го донесоа Џиџи, да немаше прљави игри Вардар ќе беше шампион уште пред 3 кола.

AJ AJ AJ.Gledaj sto sum pisal koga Vardar igrase vo Tetovo.Od sigurni izvori ti tvrdam deka Shkendija poslednite kola igrase za Vardar.Ali aj nema nisto ,ti znaes sve zatoa teraj kako sakas ti.

AJ AJ AJ.Gledaj sto sum pisal koga Vardar igrase vo Tetovo_Od sigurni izvori ti tvrdam deka Shkendija poslednite kola igrase za Vardar.Ali aj nema nisto ,ti znaes sve zatoa teraj kako sakas ti.
Чекај сеа, значи да резимираме:
1. Шкендија губи 6-1 зашто ја наместиле 7+
2. Шкендија го поминува Вардар во купот и тоа не е наместено
3. Шкендија му пушта на Вардар во Тетово и плус ги победува другите конкуренти на Вардар

Мене многу работи не ми се логички, што направил Вардар за да Шкендија игра за него? Пари им дале? Партија? Што?

Cestito titula na fanovite na Teteks.Zasluzeno pobedivte vo fer natprevar.
A nas fanovite na Shkendija nikoj ne ni e kriv osven nasiot debil golman koj sekogas ama bas sekogas mora da pokaze nekoj svoj kvalitet.A vie sto zborite za rezervniot golman sto da pravi sirotiot 18 godini i debito mu doagase vo najlos moment.
A vie sto zborite dream team za Shkendija.Ova Shkendija go napravi sampion Vardar.Ovie se tie igraci koj 7-8 meseci igrat bez plata , da bese nekoj drug tim vo nasata liga so vakvi okolnosti do sega ke igrase so mladinci( Vardar pred 2 godini).

Uste ednas cestito titula na fanovite na Teteks

И оваа Шкендија беше у финалето на купот само заради Вардар. Да не им требаа на Вардар вашите бодови, жими тоа што ќе ви ја пуштеа во купот.

Значи:

Џабе се правите наурени дека „чисто“ сте тепале во полуфиналето. Влеговте како влеговте, и Тетекс тепаше на фер начин. Тоа е, сеа може само оној да фаќа по врат судии за што во друга држава би добил година суспензија најмалку...

Чекај сеа, значи да резимираме:
1. Шкендија губи 6-1 зашто ја наместиле 7+
2. Шкендија го поминува Вардар во купот и тоа не е наместено
3. Шкендија му пушта на Вардар во Тетово и плус ги победува другите конкуренти на Вардар

Мене многу работи не ми се логички, што направил Вардар за да Шкендија игра за него? Пари им дале? Партија? Што?

Mnogu nesta se zamesani pomegu Shkendija i Vardar, ti vikam od sigurni izvori.Mnogu dobri odnosi imaat.Ilco i Artim se najzasluzenite za ovaa.No ima i treta strana sto e zamesana.

И оваа Шкендија беше у финалето на купот само заради Вардар. Да не им требаа на Вардар вашите бодови, жими тоа што ќе ви ја пуштеа во купот.

Значи:

Џабе се правите наурени дека „чисто“ сте тепале во полуфиналето. Влеговте како влеговте, и Тетекс тепаше на фер начин. Тоа е, сеа може само оној да фаќа по врат судии за што во друга држава би добил година суспензија најмалку...

Ne mu beri gajle na toj sto faka za vrat, Ilco ke go spasuva toj zosto mu e bratuced na Artim.

Mnogu nesta se zamesani pomegu Shkendija i Vardar, ti vikam od sigurni izvori.Mnogu dobri odnosi imaat.Ilco i Artim se najzasluzenite za ovaa.No ima i treta strana sto e zamesana.
Абе добро, мене ме нервира тоа што сите ваши победи против Вардар не се местени(така тврдевте за Купот, и мене купот не ми беше наместен), додека секој пораз е наместен, дали за кладилница дали за тоа што на Вардар му требало за титула. Па нема логика, не може Вардар да не им направи услуга кога овие веќе наводно му пуштаат и играат солидно против другите.

Не викам дека не е можно се да е наместено, колку работи се изнадесија, ништо чудно, само ептен и вие сте уверени дека имате одличен тим и дека се е наместено, а всушност не е така.

Абе добро, мене ме нервира тоа што сите ваши победи против Вардар не се местени(така тврдевте за Купот, и мене купот не ми беше наместен), додека секој пораз е наместен, дали за кладилница дали за тоа што на Вардар му требало за титула. Па нема логика, не може Вардар да не им направи услуга кога овие веќе наводно му пуштаат и играат солидно против другите.

Не викам дека не е можно се да е наместено, колку работи се изнадесија, ништо чудно, само ептен и вие сте уверени дека имате одличен тим и дека се е наместено, а всушност не е така.

Pisav i prethodno deka Vardar ke mu go pusti kupot na Shkendija , a Shkendija ke igra za Vardar vo poslednite kola i toa se sluci ,Sve bese dogovoreno toa odnapred.Timot sto go imame ne e bas za potcenuvanje , ali se sluci sto se sluci pak dobro sve zavrsi.

Вардар од последниот пораз со Работнички, не верувам дека "местел". Многу фама се крена за тоа. И сите што бладате дека се местело.. е ајде де, што не дигна пехар шкендија? Можда има заебанции во мфл не викам не, ама немора да значи дека секој пораз/победа е местена. Пред натпреваров, не слушнав некој да каже Тетекс тепа.. (осим ја, си ја стаив 2ка навијачки али јбг :D). Честитки до Тетекс и Војводи, па побрзо да се вратат во "елитната" лига.

Дај бе доста го тупите со тоа дека Шкендија го направила Вардар шампион, затоа што сте го направиле сте четврти, кој стигне ве тепа па вие сте го направиле Вардар шампион..

Go napravi i toa kako :) Samo sto ti si mnogu ironicen i ne razbirash mnogu .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom