Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не.Ќе има пренос на МТВ денеска?
Македонска работа, секое чудо за 3 дена па така и со преносите.Ќе има пренос на МТВ денеска?
Па најмногу заслужуваат, најдомаќински работат ниту политика ниту ништоТурново излеа не планираат да кикснат, уште тие фали да осовјат титула и веќе не одам на фудбал.
+ среќа во трансверите Д.Блажевски му ја прави цела разлика во тимот што дели од другите во првенството ...во секој случај ќе биди интересно до крај првенството за нас обичните смртнициПа најмногу заслужуваат, најдомаќински работат ниту политика ниту ништо
не се слушнало ни скандал ниту доцнење на плати
Ova sto go nabroja vo sekoja ekipa vladee za zal^ Шо збориш бе, оваа сезона колку што го имам гледано Пеев, одличен е, има уште во неговите нозе.
А за Крстев потполно се согласувам, едноставно стариот е мајстор, свака му част.
Сакам да искоментирам за аматеризмот што владее у нашава лига.
Прошлиот викенд бев да гледам Тетекс-Металург, човече која селска екипа станала Тетекс
Паднати се до тоа дереџе да тој што им ја коси тревата, од клупа да вика по играчите како да играат
А нели според прописите тој Горазд е тренер на Тетекс, и тој какво сељачиште е, мајко мајко
До сега кога сум бил на утакмици во Ѓорче сум го гледам само Вардар, и имало навивање, и не се слушало што се збори на терен.
Сеа на Тетекс-Металург, какви се пцовки не се изнаслушав, помеѓу играчи, па на судите, па тој што го спомнав погоре, тој економот во Тетекс, кога му кажа на четвртиот судија, ако дојдам има да ми го испушиш
Па и Фичо Деспотовки кој аматер е чоече, не го сметав за таков, при секој досуден фаул пцуење со судија, гурање, и притоа ни жолт картон не добива, па кај го има тоа бе? А бивши репрезентативец
А и оној копиљон Филип Петковски, на клупа беше, и се врти накај публика, ваљда се знаеше со тие, и ги прашува, Џоковиќ води?
Екипата во која што игра се бори за опстанок, а он се интересира за обложување.
Ете затоа македонскиот фудбал е паднат до ова дереџе!
па тој што го спомнав погоре, тој економот во Тетекс, кога му кажа на четвртиот судија, ако дојдам има да ми го испушиш![]()
А и оној копиљон Филип Петковски, на клупа беше, и се врти накај публика, ваљда се знаеше со тие, и ги прашува, Џоковиќ води?
Требаше на 2ра,ама дека заради Велигден колото се премести од недела во сабота и купот го поместија за 1ви.На 1 мај се игра натпреваротоф мори мајко
![]()