Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Za 1000 glasa se pazarele ?:pos: Nemoj be Toni barem bidi iskren...

Хах не знам дали е местена или не ама само да ви докажам како звучите вие кога тврдите дека сте местеле!

Иначе никако не смее да се прифати ваков пораз, речиси цело полувреме со играч повеќе и да примиш гол за да изгубиш ова е катастрофа!!!

Хах не знам дали е местена или не ама само да ви докажам како звучите вие кога тврдите дека сте местеле!

Иначе никако не смее да се прифати ваков пораз, речиси цело полувреме со играч повеќе и да примиш гол за да изгубиш ова е катастрофа!!!
Дај бе читајте подобро. Кј виде дека тврдим дека е местена? Мое мислење беше тоа, посебно што голот падна у 45 минута, а у второ одма црвен за Тетекс и пенал за Шкендија. Све ова ме наведе да мислим дека е местена, ама ете испадна дека не сум бил у право.

Дај бе читајте подобро. Кј виде дека тврдим дека е местена? Мое мислење беше тоа, посебно што голот падна у 45 минута, а у второ одма црвен за Тетекс и пенал за Шкендија. Све ова ме наведе да мислим дека е местена, ама ете испадна дека не сум бил у право.

Епа и ако се сопне некој играч, дали треба да кажеме дека е местена. Чекајте бе ќе заврши мечот и ќе се дознае.
Играч на Шкендија ми кажа дека не им одело, многу тешко било. Нема врска со местењето, ама не треба одма да донесеме заклучок ах местена е!!

More sto slusnam sea deka igracite na Teteks gi pcuele nashite po nacionalnost..

A sto e potragicno , vo 1 pol. Teteks odigral so belite dresovi , posle vo 2.pol igrale so plavite dresovi. :pos: :facepalm:

KOMEDIJAAAAAAA!

Добро како дозволил судијата да се игра во Кратово :facepalm:
Нема крај на глупостите на федерацијава, цело коло или требаше да се игра во саботата или вчерашните да се одложеа за во текот на неделата

Сабота пренос од дербито Вардар - Пелистер на Собранискиот.

И онака спортски, курот да ми го испушат дека се игра сабота.

Добро како дозволил судијата да се игра во Кратово :facepalm:
Нема крај на глупостите на федерацијава, цело коло или требаше да се игра во саботата или вчерашните да се одложеа за во текот на неделата

Kakvi se terenite treba samo u Juni-Avgust da se igra.

^ Treba ovde fudbalot so zakon da se zabrani be druze..Vo leto na +40 terenive nasi se zmirajnici bod da cuva nisto cudno zmije da izlagaa ,strshleni cuda ...ovde nema nikakvi uslovi za vakov sport :D

More sto slusnam sea deka igracite na Teteks gi pcuele nashite po nacionalnost..

A sto e potragicno , vo 1 pol. Teteks odigral so belite dresovi , posle vo 2.pol igrale so plavite dresovi. :pos: :facepalm:

KOMEDIJAAAAAAA!
Нема врска дека пцуеле по националност а и да пцуеле , вие божем никад не пцуете? дресовите ги сменија зошто им беа црни после прво полувреме :)

Нема врска дека пцуеле по националност а и да пцуеле , вие божем никад не пцуете? дресовите ги сменија зошто им беа црни после прво полувреме :)
Што се трудиш да му објасниш...Нема за што да се фати друго, па сега дресојте и пцуењето му се криви :)

Што се трудиш да му објасниш...Нема за што да се фати друго, па сега дресојте и пцуењето му се криви :)
Da se znae deka se pcuelo po nacionalnost , vo toa sum mn siguren. Isto taka kako mozhe da gi smenite dresovite , od beli posle so plavite??? Ne e problem toa sto se smeneti , ama pak so beli , ama zborime za teteks , samo tie gi imate , nesposobni ste be , site igraat k*r so vas , veshtacka ekipa , kako kososki bez glava odite...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom