Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
3 cerven za Napredok u picku mater sto se slucuva treba da dava sileks gol i da zavrsi ?

Хахах овој Џиџи глупак невиден вика дека судијата му бил крив , да му ебам коцкарот судијата и за со работнички беше крив , од даб свирче не бива така и од коцкар не бива тренер му ебам коренот !
Секогаш му е судијата крив на него, да му ебам се да му ебам :mad:

Иначе Напредок зема бод во Кратово со три црвени картони :pos:
Може решавачки момент за Силекс, да победеа денес ќе се вратеа во игра, вака веќе сигурно е дека они се вторите патници во втора лига.

Секогаш кога Тетекс ќе ја победи Шкендија викате дека е наместена хахахахаха, немојте да зборите глупости. Тетекс секогаш ги ебел и ќе продолжи да ги ебе

Како можел играч на напредок во прва минута да добие црвен и после уште 2 да добијат од кој еден во 90та минута.Што правеле таму?

Секогаш кога Тетекс ќе ја победи Шкендија викате дека е наместена хахахахаха, немојте да зборите глупости. Тетекс секогаш ги ебел и ќе продолжи да ги ебе
Koj vika deka e namesten?

Bash navivacite na Teteks go vikaat toa , ti stvarno si glup ;)

nikoj ne rece deka e mestena.

Што се случуваше на утакмицата Силекс- Напредок гледам црвени фрчеле.

Како можел играч на напредок во прва минута да добие црвен и после уште 2 да добијат од кој еден во 90та минута.Што правеле таму?
Сигурно Мечкаровки го спасвал силекс ама тоа и со 3 црвени не дале гол а победа :ROFLMAO: во секој случај инетерсно ќе биди првенството до самиот крај за ние што не знаеме кој ќе игра бараж или кој тимови ќе бсе борат за излез во европа

место да речеш фала ти провоцираш вас човек и добро да ви напрае пак у грев влага ебате горче упссс тетех:cool:
За што да речем фала, за “плачипичка“?
Што рипаа одма незнам, ја нигде не тврдев дека е наместена. Тоа беше мое мислење, со оглед на тоа какви местачи смо и мие и вие.

Иначе немам ништо против за ова последново “ебате Ѓорче“ :) Вие ебите го Ѓорче, мие вас како по обичај :)

Golema pobeda na Teteks !!! Nocna mora nocna mora stanavmeee !!! I konecno fakelot mu go predadovme na Sileks :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom