Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде кој се разбира повеќе нека објасни дали Силекс или Тетекс ако играат во финале на куп со Вардар,а притоа изгубат ке се пласираат во Европа?
Постојано го менуваат правилото...
Мислам дека ако Вардар освои куп и освои и титула во првенство, тогаш тој што играл финале со Вардар ќе оди во Европа.
Ако Вардар освои куп, но не го освои првенството тогаш во Европа оди тој што на табелата ќе биде четврт, а не победникот од купот.

Или па можеби беше обратно :icon_mrgr:

Постојано го менуваат правилото...
Мислам дека ако Вардар освои куп и освои и титула во првенство, тогаш тој што играл финале со Вардар ќе оди во Европа.
Ако Вардар освои куп, но не го освои првенството тогаш во Европа оди тој што на табелата ќе биде четврт, а не победникот од купот.

Или па можеби беше обратно :icon_mrgr:
Вака беше како што кажуваш,но за оваа година нешто збореа дека мора да се освои куп за да се иде во Европа. Сега ни јас не сум сигурен дали ја донесоа таа одлука. Во секој случај ке навивам за вас во купот па како четврти ние да одиме во Европа.

Вака беше како што кажуваш,но за оваа година нешто збореа дека мора да се освои куп за да се иде во Европа. Сега ни јас не сум сигурен дали ја донесоа таа одлука. Во секој случај ке навивам за вас во купот па како четврти ние да одиме во Европа.
Не е сменето правилото, викаа ќе го менувале, ама тоа нема да биде за оваа сезона :)

Не е сменето правилото, викаа ќе го менувале, ама тоа нема да биде за оваа сезона :)
Епа тогаш мора да бидеме трети. Ке биде тешко,но се надевам дека ке дојдеме некако до тоа трето место.

Тетекс/Силекс мора да го освојат купот за излез во Европа. До лани беше доволно да се биде финалист, ама годинава мора да се освои купот.

Иначе, Пелистер - Турново 1-1 56. минута.

Пелистер - Турново 1-1

Иначе да се вратам назад малце за тоа што рековте дека играчите на Шкендија провоцирале по постигнатиот гол против Вардар во Скопје. Јас и тогаш реков дека често така ги прославуваат головите. Ете ви доказ, на 1:34

Пелистер - Турново 1-1

Иначе да се вратам назад малце за тоа што рековте дека играчите на Шкендија провоцирале по постигнатиот гол против Вардар во Скопје. Јас и тогаш реков дека често така ги прославуваат головите. Ете ви доказ, на 1:34

Ај сега да не се правиме малоумни... што е ние слепци сме или без мозок па не ја разбираме целта што ја имаа играчите?

Оооо вардаре, се исплаши од битолските Чкембари а?
Пичкици.

Ај сега да не се правиме малоумни... што е ние слепци сме или без мозок па не ја разбираме целта што ја имаа играчите?

Да бе и сега очигледно е дека ги провоцираа столчињата.

Оооо вардаре, се исплаши од битолските Чкембари а?
Пичкици.
Pics?

Да не е ова уште една "забрана" како претходен пат што ја добивте? Фанотмска забрана, иако и ФФМ потврди дека не сте имале.

Pics?

Да не е ова уште една "забрана" како претходен пат што ја добивте? Фанотмска забрана, иако и ФФМ потврди дека не сте имале.
Е слика ако објават ќе ја клам тука.
Инаку не е таква „забрана“ како шо мислиш ти. ФФМ дозволиле, МВР дозволиле, а ФК Вардар по факс го известил ФК. Пелистер да не носи навивачи оти нема да бидат примени на стадион и ќе бидат вратени за Битола.

Е слика ако објават ќе ја клам тука.
Инаку не е таква „забрана“ како шо мислиш ти. ФФМ дозволиле, МВР дозволиле, а ФК Вардар по факс го известил ФК. Пелистер да не носи навивачи оти нема да бидат примени на стадион и ќе бидат вратени за Битола.
Не ми е за верување пошто знаат дека ќе сносат последици ако направат такво нешто на своја рака.
Затоа ви викам дајте доказ за таков допис, ако е вистина ќе реагираме ние.

Не ми е за верување пошто знаат дека ќе сносат последици ако направат такво нешто на своја рака.
Затоа ви викам дајте доказ за таков допис, ако е вистина ќе реагираме ние.
Сакаш вервај сакаш не. Ти реков, ако објават слика ќе ја постирам. Инаку само шо заврши првото полувреме денес, се праеше муабет за сабота шо како и по 10тина минути кажаја дека стигнало во клубот известување за забраната за Чкембари.

Ете ја сликата погоре, на 10.04 е пуштен дописот т.е. денес.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom