Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Shkendija bez Sedat Berisha , Artim Polozhani , Ertan Demiri , Izair Emini , protiv Teteks ( Nedela 13:00 Gjorce )!

Bez ovie ke bide mnogu teshko , treba da se forsira za ovoj mec Gjelbrim Taipi , negovata brzina preku nekoi kontri i da se branime , realno , vo ovoj mec i dvete ekipi vleguvaat dosta izednaceni , pa da vidime sto ke se desi :)

p.s. jas tipuvam na nekoja kardinalna greshka na sudiite pro Teteks!

МТВ во недела ќе ја пренесуваат Напредок-Металург.:facepalm:Се игра вечно дерби,а види они што пренесуваат...:tapp:
Колкава и да е разликата во бодови и по квалитет,мислам дека требаше да вршат пренос од дербито.

Како и се очекуваше на Балистите нема да им биде дозволено да патуваат во Скопје!!

"Со помош на нашите верни навивачи мислам дека можеме да ја совладаме Шкендија. Бодовите остануваат во Ѓорче", вели стоперот на "штофарите" Игор Кралевски

So kogo igrame utre neka mi pojasni nekoj:eek:

Vrne vo Skopje ? Kojznae dali i ke se odigra ova posledno esensko kolo??!!!
Koj bara pomos be ut od drugi navivaci ? Sami sme bile vo Tetovo 300 protiv 10 000 pa mrsite muda sega za utre...Nemora da vi se otkriva zosto i kako uzivajte :cool:

Moze nema da se odigra utre natprevarot vo gjorce, Teteks - Shkendija
--- надополнето: 8 декември 2012 во 14:47 ---
i Dali se igra natprevarot vo Tetovo ? Renova - Pelister :eek:
Во Ѓорче се игра, заврши 0:0

KRAJ

Renova-Pelister 0:0
Rabotnicki-Bregalnica 3:1

Mnogu vazhni 3 boda za Rabotnicki , isto taka i golem bod za Pelister .

Vrne vo Skopje ? Kojznae dali i ke se odigra ova posledno esensko kolo??!!!
Koj bara pomos be ut od drugi navivaci ? Sami sme bile vo Tetovo 300 protiv 10 000 pa mrsite muda sega za utre...Nemora da vi se otkriva zosto i kako uzivajte :cool:
Врне дожд со послаб интентзитет, снег нема и тешко дека ќе има деновиве...
Ама затоа студи маме ебава, ветерот ја ебава цела работа, за два саата надвор ниеден дел од телово не го осеќам, затоа облакајте по едно 3-4 пара чорапи за утре :icon_mrgr:

Ренова значи ептен е паднана ... ного слабо играт таа сезона .. Нее таа таа Ренова шо беше. Иначе за утре типувам победи на сите домаќини :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom