Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Кој е судија?
--- надополнето: 7 октомври 2012 во 16:07 ---
12,000 се, само камерава ги крие :pos:

Не се гледа убаво дали беше или не пенал, но според поставеноста ко да имаше пенал.

Тетовски тунел скандираат.Епа ајде да видам сега ФФМ е на ред дали ќе има казни и за тоа другото што го скандираат..

Захов нека фаќа риби, не е за голман. Некако као уплашени играат, као испосрани.

Захов нека фаќа риби, не е за голман. Некако као уплашени играат, као испосрани.
Не зафркавај на Захов досега во сите утакмици оваа му е прва грешка ваква, јас највеќе од сите го поштувам.
А за голов и Мичка е крив кај иде со глава у зид ќе дрибла двајца по аут линија.

Не зафркавај на Захов досега во сите утакмици оваа му е прва грешка ваква, јас највеќе од сите го поштувам.
А за голов и Мичка е крив кај иде со глава у зид ќе дрибла двајца по аут линија.

Мичка е многу спор, и не е првпат по негова страна да праат акции кои ќе резултираат со гол. Не знам, може е време за нов десен бек. А и лев. Цикарски не е добар, а и не му е природна позиција таа, игра принудно.

Захов... од пусти страв и притисок го прими голот.

Мичка е многу спор, и не е првпат по негова страна да праат акции кои ќе резултираат со гол. Не знам, може е време за нов десен бек. А и лев. Цикарски не е добар, а и не му е природна позиција таа, игра принудно.

Захов... од пусти страв и притисок го прими голот.
Да да мораше да се донесе некој десен бек ,а лев имавме ама не знам зашто го избркаа е сега одкгоа се повреди и Цикарски веќе немаме.
Браво Боби така треба и да изгубиме барем машки да изгубиме со 5 напаѓачи
--- надополнето: 7 октомври 2012 во 16:41 ---
Овдека треба да има мин 7-8 минути продолжение а овој педеров ќе даде само 3-4 минути

tisina..gazenje,trebase uste 2 ama dobro e i vaka..imavte sansa da uzivate preku Tv,i da minimum e toa 8.000 ,rekorderi po sekoj aspekt...minus 2 boda,3 domasni po red ni sleduvat :) mnogu sme jaki ..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom