Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
како нема да се знае..еве ја ќе ти кажам..све живо и диво ќе истепате..

mislim naj interesno vo finale ke bide ako igra Shkendija protiv Pelister vo Skopje :P

Togas nema da se znae koj so kogo ke se tepa prvo :p
У тој случај ја мислам дека тоа ќе биде прво финале на куп со забрана за присуство на навивачи :icon_mrgr:

У тој случај ја мислам дека тоа ќе биде прво финале на куп со забрана за присуство на навивачи :icon_mrgr:

Ako se igra finale Shkendija - Vardar
Pelister - Shkendija
nema da se igra vo Filipi 2 1000% i ako se igra bez prisustvo na navivaci zosto samo ovde moze da se sluci toa (FFM)

Ај да не збориме пред рака, да не испадне на крај Дрита - Ренова да играат финале :pos:

Ako se igra finale Shkendija - Vardar
Pelister - Shkendija
nema da se igra vo Filipi 2 1000% i ako se igra bez prisustvo na navivaci zosto samo ovde moze da se sluci toa (FFM)

најдобро ке биде да се игра на некоја ливада без трибини и слободен влез за секој што сака да учествува во пасење на трева

чим се нафатифте со тоа ако ако барем та пишам и јас нешто мое мисленје е ако идемо во финале со вардар натпреварот ке се игра у скопје а ако играме против пелистер тогај сигурно ке играме или во струмица или па во прилеп колку подалеку од тетово

ехх сега да бидеме реални кој мозе да биде финалист најтешко да се казе фаворитите ке играа мегусебе јас лично би сакал во финале со пелистер

абе кој и да игра на Филип 2 ќе се игра финалето...

Navivacite na Vardar mnogu se pokazuvat FB Navivaci samo na facebook znaat da jadat..

Не е ова тема за навивачи и дај не почнувај безвезе фејсбук дискусија!

Шкендија против Вардар ќе биде комплетна, со исклучок на Усеини кој е повреден.
Се очекува многу публика, јас само се надевам дека нема да врне тој ден. Луѓето полека пак се загреваат и би требало да дојдат во голем број.

Не е ова тема за навивачи и дај не почнувај безвезе фејсбук дискусија!

Шкендија против Вардар ќе биде комплетна, со исклучок на Усеини кој е повреден.
Се очекува многу публика, јас само се надевам дека нема да врне тој ден. Луѓето полека пак се загреваат и би требало да дојдат во голем број.
А тој капитенот Емини ли беше тој ќе игра?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom