Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мило ми е што се враќа Неџипи во наше првенство, само кај го најдовте Јонуз жити сеMirsad Jonuz i Nderim Nexhipi od deneska i oficialno vo nashiot klub
Mirsad Jonuz e trener koj raboti so talenti. Bas trener kako Jonuz ni trebase. Shkendija ima mnogu talenti do 19 godini pa posle gi izbrkat gi pratat da igrat vo 3 liga.Мило ми е што се враќа Неџипи во наше првенство, само кај го најдовте Јонуз жити се![]()
Mirsad Jonuz e trener koj raboti so talenti. Bas trener kako Jonuz ni trebase.
Dobar tim sme napraile, po moe mislenje najmnogu sme tesni vo odbrana odkolku vo napadot, sredniot red ni e jak pa napagacite i drva da se bi trebalo da pogodat. Od druga strana odbranata ni e tinja osobeno desnata strana
Каков дрим тим и кажува само двајца играчи кои во последниве 5 години се на се играле фудбал колку јас што сум изиграл, а другиот дел од тимот што се дрва невидени (повеќето) и што немаат асален напаѓач тоа друга работа
Плус најголемиот идиот им е на клупа...
Сепак со загарантираните бодови на домашен терен и со тоа што тук таму ќе земат некој бод, автоматски се кандидаи за Европа...
Што ве потценувам, кажав пред сезоната дека ми личите на тим што ќе се бори за избегнување на бараж. Ги донесовте Неџипи и Положани и ситуацијата се менува... Ама ни јас ни ти незнаеме во каква форма се двајцата. Ти викам Положани кога играше во Вардар имаше мелчеви кај што беше брилијантен и мечеви во кои беше невидлив. Неможеш ти да сметаш дека ќе игра како што играл пред 3-4 години кога пола од времето после тоа го минал барајќи клубови...Сајбер гледам оваа сезона ептен ја потценуваш Шкендија, но ако времето ќе покаже![]()
Што ве потценувам, кажав пред сезоната дека ми личите на тим што ќе се бори за избегнување на бараж. Ги донесовте Неџипи и Положани и ситуацијата се менува... Ама ни јас ни ти незнаеме во каква форма се двајцата. Ти викам Положани кога играше во Вардар имаше мелчеви кај што беше брилијантен и мечеви во кои беше невидлив. Неможеш ти да сметаш дека ќе игра како што играл пред 3-4 години кога пола од времето после тоа го минал барајќи клубови...
За Неџипи никој нити слушнал ни ништо, откако си отиде од Работнички. Знаеш колку години поминаа од тогаш? 6...
Али и покрај тоа ќе ви донесат некој квалитет.
Викам ќе се борите за Европа, и тоа ли е потценување?
Реално одбраната ви е хаос, а напад скоро и да немате...