- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Густо ќе биде на врвот а најверојатно Скопје и Вардар ќе си ги смена местата до крајот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еден предлог до сите членови кој постираат на оваа тема :smir:
Да не ја сипиме темата и да си играме прогонозери на истата туку да се пишува и постира исклучиво за првенството од типот на извештај местени трансвери и слично што ти знам мислења кој ќе биде шампион а кој 2 лига и такви работи а не само да се трупа со непотребни постови со годење на победникот
за првиве две малу си се заебал,и двете ќе бида нерешени,а за другиве горе долу туе си!za vo nedela:
Пелистер - Шкeндијa 2
Нaпредок - Тетекс 1
Скoпje - Брегалница 2008 1
Вардар - Рaботнички 1X
Хоризонт Турново - Металург1X
Ренова - Силекс 1X
Победа сега се вика Викторија и игра во трета лига, а годинава сигурно влегува во втора лига. Истото важи и за Македонија ЃП која ја наследи Треска Шишево во трета лига север
Милано истотака годинава ја почна во трета лига север но во другата група, али последниве кола не ги играа па најверокатно ќе се распаднат
Слога чека на проимени во ФФМ![]()
Значи до година втора лига ќе е Лига на Шампиони![]()
Паааа, јасно е дека таму ќе бидат Викторија (екс Победа), Ѓорче и Пелистер. Дали и ние ќе се придружиме ќе видиме до крајот на сезонава, али се надевам дека нема. Идна година прва лига ќе биде срање во боја...
за првиве две малу си се заебал,и двете ќе бида нерешени,а за другиве горе долу туе си!
Metalurg Shkendija se glavni konkuretni na tretiot KRUG ZA SHAMPIONSKA TITULA !!!!
Rabotnicki i Renova ke se borat za 3 mesto no mislim pak deka Renova ke bide 3-ta !!
Skopje so Pelister od deneska mozat da kazat CAO NA PRVA LIGA
Teteks i Horizont 99% nema ni da vlezat vo balotazh za 2 liga.... !!
Vardar i Napredok ili Bregallnica ke igrat vo balotazh !
Metalurg Shkendija se glavni konkuretni na tretiot KRUG ZA SHAMPIONSKA TITULA !!!!
Rabotnicki i Renova ke se borat za 3 mesto no mislim pak deka Renova ke bide 3-ta !!
Skopje so Pelister od deneska mozat da kazat CAO NA PRVA LIGA
Teteks i Horizont 99% nema ni da vlezat vo balotazh za 2 liga.... !!
Vardar i Napredok ili Bregallnica ke igrat vo balotazh !