Не не, мавале со камења и некој камен по грешка го собрал знамето![]()
Хахахахаха, тоа дефинитвно е пост на векот хахахаха
Го читав од факс, и кога ме фати една смеа другиве помисилија сум се штракнал нешто
Иначе не добија парична казна...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не не, мавале со камења и некој камен по грешка го собрал знамето![]()
Хахахахаха, тоа дефинитвно е пост на векот хахахаха
Го читав од факс, и кога ме фати една смеа другиве помисилија сум се штракнал нешто
Иначе не добија парична казна...
http://www.dnevnik.com.mk/?ItemID=E39703160D62DF4AA212AC6C43FDD1A3
Само не ми е јасно зошто и другите медиуми не го објавија ова?
Шо не дојде тој мангупот нинџа или како и да го викаат, да видимо колку е заебан у Тетово, све да му е*ем по список!
hahaha ja se cudim kako se gubese toa prijatelstovo sto go ima skopje i teteks....sigurno vi tvrdam deka koga bevte vtora liga zaedno so niv sekogas si gi namestevte utakmicite 3 za 3 ...
cekam odgovor
Пријателство??? Утакмицете беа местени благодарение на тогашниот сопственик на Тетекс, да не му го спомињам името, и на еден тетовчанец што имаше удел у Скопје (незнаем дал уште е таму). Сега нема никаква врска...
На 10 ноемвриЛокомотива-Металург 0-3
Брегалница-Напредок 0-1
кога се реваншите?? Не отвара ФФМ...
:smir::nenene:Vardar Skopje - GFK Tikves Kavadarci 1
Horizont Turnovo - Teteks Tetovo x
Bregalnica Stip - Napredok Kicevo 1 Kako zirafa golemaa
Lokomotiva Skopje - Metalurg Skopje 2
Ууууу од каде инфово ??? Конечно е ова за на МТВ дека ќе даваат ...Покрај Канал 5 и МТВ ќе пренесува по еден натпревар од 1 МФЛ.
Така да у субота на Канал 5 ќе оди Металург-Турново, а на МТВ Работнички-Вардар.
На Канал 5 го даваат само Металург, а на националната ТВ арно им текна дека треба да даваат натпревари од наше првенство. Какво и да е, сепак срамота е да се понашаат према него како да не постои.Покрај Канал 5 и МТВ ќе пренесува по еден натпревар од 1 МФЛ.
Така да у субота на Канал 5 ќе оди Металург-Турново, а на МТВ Работнички-Вардар.