МАКЕДОНСКО ДЕВОЈЧЕ!

• Креатор на темата Креатор на темата Bratot
  • Време на започнување Време на започнување
:vozbud::vozbud::vozbud: чекај да видам кај ми завршија фуфите од средно кој во осуство на hi5 се разголуваа по разни дупки журки и родендени

двете водечки у клас...уште се оргијаат по скопјево како чув последен пат...ке славеле деценија искачање по дискотеки ....оваа година јубилеј:vozbud:

А** М***** С*** и Б**** најдоа ортоми без мозок затруднеа на дваесет и кусур и до сега сигурно и внуци чуваат...

Т*** избега за Италија, тука сите ја поминаа, па си ја побара љубовта в тугина

по сите болести што ги закачи би бил изненаден ако Биба е уште жива ...

И*** отишла војска да служи (иако мажена и со дете) две касарни превртила, дури од велеса града разбрав

така да СЛИКАЈТЕ СЕ...само тоа и гледањето на кафе ке ви остане...

е појма неам као се вика,знам само има ѕверски ауто-неколку пати го иам видено као проаѓа од кај мене

е нз тоа,мислам дека има кај 19-20 години-тука негде

normal_P1090412.jpg

Ova da ne e?

44592926rx5.jpg

мислам ќе биди нешто:baeh::baeh::helou:

е незнам сеа,не ми текнува-а и не сум ја гледал многу колата,1-2 дали, и тоа онака набрзинка,профуче покрај мене само

Леле ороспиишта!!! Јас имав една ваква хајфајвеста слика бреееј, сега ќе ја побарам и ќе ја ставам овде:))) Таква е, во веце сликана. Лол.
Одма.

Фак, нема мењање на последниот пост. Еве ме, ова е една од похајфајвестите што ги имам. Холи шит, проаѓам во иста категорија со оние претходнине бе?:)))

picture.php

Jako, jako Anestezijo, jako slikce.
Stiklica, WC, tesna farmerica, crno tesno bluzice...mmmmwa HI5!
Hi5 material!

Hahahahaha!

Ke te bidne! Classic Makedonsko devojce, hahaha!

Фак, нема мењање на последниот пост. Еве ме, ова е една од похајфајвестите што ги имам. Холи шит, проаѓам во иста категорија со оние претходнине бе?:)))

picture.php

Извини вака али може да пројдеш во темата најубава кајганџика ама за темава македонско девојче тешко :icon_lol:
Не ти се гледаат деколтето, а не си ни свртена за да ти се види тангата :pos:

Фала Гарфилд, знаев дека сум чиста Македонка:))) Значи да не се секирам, сите нишани ги погодив за да сум од репрезентативните примероци на нацијава:))

Извини вака али може да пројдеш во темата најубава кајганџика ама за темава македонско девојче тешко :icon_lol:
Не ти се гледаат деколтето, а не си ни свртена за да ти се види тангата :pos:

Следното лето ќе работам на следната серија слики, тие ќе се напредно ниво, ова ми беа првите чекори:) Ама имам потенцијал, што е најбитно:))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom