Македонските хакери им вратија на бугарските

• Креатор на темата Креатор на темата 436053
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
CoolM напиша:
абе комплексарска рабора ама вие си решавате.
Т'РКАИТЕ на волја :)
И бан ми даите
Само изчакаите онја дето се п'чи че от чернобели снимки прави цветни да го видја :)
Абе таман те пофалив таму кај фотошопот, сега го заеба цел впечаток :)

Toa e пријателе, правилата се тие, си ги прочитал, си се согласил, си се регистрирал, почитувај ги. :helou:

BGna3 moreta напиша:
Това е от мене. Учете си б'лгарскија и . . . чакаме ви в ЕС.
Tи да го земеш малку "микрофонов" и да поднаучиш Македонски, глупендра пазарска.

Мистичен напиша:
Tи да го земеш малку "микрофонов" и да поднаучиш Македонски, глупендра пазарска.

:zver: хехе .. инаку добро што им вратиле нашите хакери, само не би сакала оваа војна да премине на повисоко ниво ... нека си остане cyber war.

Dobro e, vazno im vrativme, amam sega da ne go padnat celiot net vo makedonija bigarskite hakeri :)

abe mene gajle mi e so naprajle i bugarite i nasive duri e branko pretsedatel neka ja izbrisat stranata + baram jas da naucam neso za hakerisuvanje :zver: i jas da naucam
:P

aman be KaiTekk pa na ova li ti tekna BTW PRODOLZI TAKA

Оф леле со ке се прави!!!!!!!
Чиста 10 за враќанјето на Македонските хакери и оние кој се регистрирани и писуваат на Бугарски за тоа неам коментар тоа си знаат АДМИНИТЕ на кајгана (ја BAN им мавам одма) мислам............

Оф леле со ке се прави!!!!!!!
Чиста 10 за враќанјето на Македонските хакери и оние кој се регистрирани и писуваат на Бугарски за тоа неам коментар тоа си знаат АДМИНИТЕ на кајгана (ја BAN им мавам одма) мислам............

дечко те гледам нешто во последно време преукопиран си со македонските форуми, само тука не го гледам другар ти „хакер“ "aXe" :D:D

види од кога е отворена темата и кога се направени сите тие хакерски упади на страните... 5ти Фебруари :nesvest:

дечко те гледам нешто во последно време преукопиран си со македонските форуми, само тука не го гледам другар ти „хакер“ "aXe" :D:D

види од кога е отворена темата и кога се направени сите тие хакерски упади на страните... 5ти Фебруари :nesvest:

хм....Абе незнам со те мачи тебе но за твое добро глеј си ја работата и не постирај OFF TOPICI бидејки можеш да јадеш БАН за тоа... и тебе ич к... да не те боли јас каде сурфам..:oftopic: :ban?: :nenene:

хм....Абе незнам со те мачи тебе но за твое добро глеј си ја работата и не постирај OFF TOPICI бидејки можеш да јадеш БАН за тоа... и тебе ич к... да не те боли јас каде сурфам..:oftopic: :ban?: :nenene:
А ти не се ставај во улога на модератор или администратор, бидејќи и ти можеш да јадеш бан за тоа. Има кој да мисли за оф топици.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom