Македонските медиуми (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата crazy lady
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
има и добри ама има и многу лоши

Политика е све.. посебно А1 аоо.. не ја пуштам веќе па што сака нека биде.. подобро Груевски нека ја тргне..
Смачено ми е на сред филм да гледам политички кампањи и како народот страдал.. Сител понекогаш и тие забушаваат..

Последниов месец катастрофа се не ни гледам веќе ТВ додека не завршат изобриве.
Пушти А1 прва работа што ќе ја видиш е Бранко после него одма Шеќеринска.
Пушти Сител ете ти го Грујо и Ставревски и тие како горенаведениве застанале пред стадо офци и ги лажат.

Добро дечки,имајте предвид дека предизборието заврши,нема веќе политички реклами на сред филм по 15минути!

Сеа само ќе има препукување на вести де А1 де Сител... Само докази излегуваат.. А овие па А1 ми го отекоја филмот трае 20тина мин а рекламите беа по 25-30 мин ГревЧина се ...

Алфа и Едо се надобри for real!

На Едо какви филмччиња сум начекал последниве ноќи, милина. Ни реклами ни ништо. Само сликата малку поарна да беше.:\

Кино снимка бил торентот, не се они криви! -.-

Во последно време алфа некако се подобрија. Од графички аспект се врв а за содржина ок се имајќи предвид дека нема што да се гледа на другиве ...се политика и слични глупости.

Очигледно правилата на форумот не ви се јасни. Политика НЕМА!!!

Бидејќи не знаете самите кога да престанете, темава останува заклучена додека не помине целата фама околу изборите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom