Македонските Анонимус

• Креатор на темата Креатор на темата Daedalus
  • Време на започнување Време на започнување
D

Daedalus

Гостин

Ова видео беше вчера објавено на www.youtube.com
Доколку веќе има слична тема, слободно префрлете го ова таму, или избришете ја темава.
Што мислите вие за овие македонски Анонимус?
Дали сметате дека ова видео има политичка позадина или дечкиве се вистински на своите алтруистички намери?

Ова не докажува ништо. Нема доказ дека се прави Анонимус. Ова може да го направи секој со малце поголемо познавање од гласовни софтвери. Плус не се заканија дека ќе направат нешто конкретно. Искрено, бледо ми е ова малце.

Абе, поентата е дека Анонимус не се официјална група на хакери кои праат далавери низ светот, туку повеќе као секој кој е анонимен на интернет е практично Анонимус. Тие Анонимус за кои ние слушаме се одделни групи на хакери со заеднички каузи или пак не, зависно од ситуацијата. Практично, овие се Анонимус, ама природата на нивните идеали е сумњива. Могуче да е Бранко зад маскава јеботе хахаха

Абе, поентата е дека Анонимус не се официјална група на хакери кои праат далавери низ светот, туку повеќе као секој кој е анонимен на интернет е практично Анонимус. Тие Анонимус за кои ние слушаме се одделни групи на хакери со заеднички каузи или пак не зависно од ситуацијата. Практично, овие се Анонимус, ама природата на нивните идеали е сумњива. Могуче да е Бранко зад маскава јеботе хахаха
абе за 2 саати можам и јас да го направам ова видео.
Зборот ми е, видеово е како коа школските силеџии се силат на професорите дека ќе им направат нешто..

абе за 2 саати можам и јас да го направам ова видео.
Зборот ми е, видеово е како коа школските силеџии се силат на професорите дека ќе им направат нешто..

Тачно тачно. Ако ништо друго, ставија рок до кој и даваат време на Владата. Послем ќе делуваат:pos:

Сега за сега, не можам да донесам валиден став...Ќе видам како ќе се понашаат дечкиве понатаму. Могуче е да е секој. Така да чекам дела..Бар тоа е мојот став за топиков.

"Анонимни" демек они се "анонимни", па на јутјуб се ставиле, ќе им ја дознаат ип адресата ќе испаднат дека се деца од 13 години.

"Анонимни" демек они се "анонимни", па на јутјуб се ставиле, ќе им ја дознаат ип адресата ќе испаднат дека се деца од 13 години.

замисли некои копиљаци, и им стига полиција на врата...ама ние се зезавме...ама ја мислев тоа е кул....и такви плачат ветувајќи дека никогаш повеќе нема да направат престап од таков вид...фејл!:pos:

Back
На врв Bottom