Македонските Анонимус

• Креатор на темата Креатор на темата Daedalus
  • Време на започнување Време на започнување

Ова видео беше вчера објавено на www.youtube.com
Доколку веќе има слична тема, слободно префрлете го ова таму, или избришете ја темава.
Што мислите вие за овие македонски Анонимус?
Дали сметате дека ова видео има политичка позадина или дечкиве се вистински на своите алтруистички намери?

Анонимус кој страшно личи на Бране.I mean literally!

абе заглави ова на „затоа што“ :D
инаку анонимус како некоја хакерска група ги нема т.е. не постои таква група, туку секој поединец можи да застани зад името анонимус. помеѓу анонимните можеби има соработка ама секој си го глеа својот газ и ќе напоменам не се група, секој можи да биди анонимус:D

бахахахахахаха каква глупост еј цццц

Значи одбивам да верувам дека видеово е инспирирано и направено од ass de ass пиуни колку и да изгледа очигледно.

Одбивам жими се,зошто покрај сите глупости што ги прават во последно време ова ќе им биде апсолутен врв. Одбивам да верувам дека до толку нема кадар кај нив да рече добро бе луѓе доста не ебаваше еден човек во здрав мозок заради негови лични интереси.

Стевче му го тутна,за Заев немаше време.......

П.С. Зашто си играат со вакви работи и им го срамат името на Анонимус ?!...:tapp:

Ако секој анонимен на интернет е анонимус, сите ние сме анонимуси бе.
Анонимус форум, јеи.

Според мене, најбоље момент е тоа „со Господ напред.“
Ова се единствените „анонимуси“ во свет, кои спомнуваат религија, омраза кон другите националности и партиска политика. Во превод - запалени тинејџери.

Doesn't work that way.

It works! ЗАТОА ШТО Пума е во право,ЗАТОА ШТО ти си во криво,ЗАТОА ШТО и ја сум од денес анонимус ЗАТОА ШТО одсекогаш сум бил,ЗАТОА ШТО....

Лесно е,треба 90% кажаното да ти е типично “Бранко“ тролање т.е 90% од содржината да започнува со “ЗАТОА ШТО“.

Од денес и јас сум Анониумус,ЗАТОА ШТО и.т.н

Муабетот е дека Анонимус не е движење кое е атеистички и нерелигиозно ориентирано. Исто така под Анонимус не се подразбираат само хакери, наспроти општо познатите мисконцепции за тоа што е Анонимус.

1328490951.png

Back
На врв Bottom