Македонскиот олимписки сон - Рио 2016

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе не пишат на церемонијата на свеченото отворање?

• Вкупно гласачи
    89
  • Гласањето е завршено на .
Види го Мојсо :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Еј ја да сум на негово место сам ќе искочам, срам ќе ме фати. И тоа не од игра, него од сала ќе искочам, пешки ќе тргнам накај Скопје ЗА КАЗНА. Па срамота е бе, не личи на спортиста моментално, свиња дебела, земал ми игра на квалификации за ОИ, го срами спортот едноставно. Да му дое Карабатиќ у зуби ќе го стаи, ти ебам тоа гробарот умрен.

Не сме трчале.. Па Тунижаниве свинско со очи не виделе, нашиве од кафана само со полиција можеш да ги извадиш. Логика малце.

Igrac povekje, na krila dremat sami a tie gubat Edna minuta vo probuvanje edno isto,so,glata vzid

Sent from my D2403 using Tapatalk

Абе Георгиевски црнец да не е што не му додавате бе, фатиле глумат лудило ебате :mad::mad::mad:
Најмалце го проигруваат, ко да не постои.

Инаку пазете сеа, за поразов причина е утакмицата против Полска каде нашиве шарлатани се измориле и потрошиле а Тунис изиграле со пола гас против Чиле и биле поодморени.

Единствено поглупо од утакмицава Е РЕКЛАМАТА НА ВИП

ДАЛИ НЕКОЈ ЗНАЕ ШТО Е ПОЕНТАТА НА ИСТАТА?!?

Samo za Goce mi e zal, deteto ima zelba za rakomet, ali jbg na teren nema dve topki,topkive da im gi dadam ja
Ќе добие тој други шанси.

Другиве дрва пропуштаат ЕПСКА шанса...а бе луѓе подмитиуваат федерации за да добијат ваква група...ќе се отрујам..

Номче од кога го повредија Комити, ракомет не заигра. Исто е и со Столе и Манасков. Комити вие сте криви за се!!! :mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom