Дај бе преслушајте ги песните пред да гласате. Ваква изведба и пресилна песна како на Зорица Поп Панкова нема ни во следните 20 години да се појават. Кисмет зурла, мислам страшно. Има ли пеење во песнава? Ако се нарекува ова песна. Се изналутив за сите пари во овој дуел.
Вториот дуел попон ќе го гласам Гиш со Јана. Чисто ради имево песната му е попска.
1 дуел: ЗУРЛА-КИСМЕТ (так нормално)
2 дуел: хммммм, ептен тешка одлука, едната ми е од помалдите години, другава ми е по вкус............... леле, ...... ај сепак натежна мојата младост ЈАНА-САШО ГИГОВ ГИШ
Зорица е многу позитивна личност на ТиВи ко ја глеаш. Еп10, онака лепи на телевизорот. Башка си има стил на интерпретација. Зорица наравно.
Сеа најверојатно нема да сум убедлив ко Леандра, ама озбилно гласате за Јана на Гиш? Не ве тангира ни најмалку гласот на Добрила? Не ви љуби ганглии, не ви е надразнета малку Македонштината шо кај стигните ја фурате, не е ова нашата величествена боја?
Гласајте за Чалгија саунд систем, не ме терајте да применам порадикални мерки!
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.