Македонски звучи подобро

• Креатор на темата Креатор на темата Forrest Gump
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
1. Дали си среќна или си сама со својот бол бол бол бол? Дали сум крвник или сум жртва на својот нож, нож, нож, нож?

2. ПС велеа дека е кратенка од „пееме соул“. Далеку беше нивната музика и пеење од соул, ама сепак, со неколку песнички оставија колкав - толкав траг на македонската музичка сцена во тоа време. Кажи што ќе направиш не беше нешто по што ќе останат запаметени, сепак Сон беше нивниот најголем хит (доколку ги исклучиме испеаните рефрени на песните од Врчак), но сепак, мојот глас оди за таа песна во дуелов.

Тоа го сфаќам, ама мислам дека е коректно членовите со избришани мислења да бидат навремено информирани за да можат да учествуваат во прегласувањето.

Пуцај ми у срце, каде у леџа могла си...! :) Не_Сум_ЏинЏер шчо се понашаш ко Шкот у ирски бар ма? Кај ќе оиш?:) Еве ја сум крив. Мене земи ме на Нож. Дубоко се извињавам.:( Тагот не работи уште, иначе ќе ве тагнев.

Чек да пробам @Malcolm van den Сабаховић, Архангел - јеа бејб!

Пуцај ми у срце, каде у леџа могла си...! :) Не_Сум_ЏинЏер шчо се понашаш ко Шкот у ирски бар ма? Кај ќе оиш?:) Еве ја сум крив. Мене земи ме на Нож. Дубоко се извињавам.:( Тагот не работи уште, иначе ќе ве тагнев.

Чек да пробам @Malcolm van den Сабаховић, Архангел - јеа бејб!

Вие мене у леџа ми пуцавте бе, верна сум ви од првиот ден на изборов, неам пропуштено ниеден ден да гласам, а кога дојде на ред една од моите омилени песни ми го ускративте моето право на глас. Каква држава ќе бевте?
Али ај пошто се извињаваш и заради тажната фацичка, овој пат ќе ти простам.
Нека се Валерија и ПС.

Нож и Слобода...
Нешо глеам слабо со рапот на темава, има некаков квалитет барем :) искористете го :D

Дуел 1
"НОЖ - АРХАНГЕЛ"
1. Вокерка
2. unsolvedMystery
3. turvior
4. blue ladybug
5. *Slash*
6. Röddást
7. Рудници и
8. Anne.
9. Zlatikevichius
10. Iceboy