Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Селекција
Прегледај го приврзокот 73803
ИМА РАБОТИ КОИ СЕ КУПУВААТ ИЛИ ТИ ГИ ПОДАРУВААТ ДА СЕ БИДЕ ВОЛК НИТУ МОЖЕШ ДА ГО КУПИШ НИТУ ДА ТИ ГО ПОДАРАТ ТРЕБА ДА ЗАСЛУЖИШ....

Не се леопардите ова се волците првиот десно е припадник на волците во истиот вод со чичко ми беше диверзант.Плсу првиот лево има м90 автомат со калибар 5,56 кој го поседуваат само волците така да чабе ја ставаш сликата кога не знаеш ама тука сме да те исправиме.Од трипати погодете од која единица се
![]()
Реков и јас дека се Волци познав по м90ката назад и се гледа малце цевката многу потенка за разлика од м70 напред.Не се леопардите ова се волците првиот десно е припадник на волците во истиот вод со чичко ми беше диверзант.Плсу првиот лево има м90 автомат со калибар 5,56 кој го поседуваат само волците така да чабе ја ставаш сликата кога не знаеш ама тука сме да те исправиме.
--- надополнето: 4 октомври 2013 во 13:29 ---
ВОСТАНИК брат еве ти го човекот
http://www.mycity-military.com/imgs/118557_179759597_slika130.jpg
Тука позади е и чичко ми.
Доказ дека не се леопардите.
Селекција
Прегледај го приврзокот 73803
ИМА РАБОТИ КОИ СЕ КУПУВААТ ИЛИ ТИ ГИ ПОДАРУВААТ ДА СЕ БИДЕ ВОЛК НИТУ МОЖЕШ ДА ГО КУПИШ НИТУ ДА ТИ ГО ПОДАРАТ ТРЕБА ДА ЗАСЛУЖИШ....
	Појасни момче не те разбирам.Лично сум сведок на денот на армијата на армискиот стадиот ВОЛКОТ ШТО СТОЕШЕ НА ЦРНИОТ СНАЈПЕР РЕЧЕ ДЕКА УНИФОРМА СЕ КУПУВА ЗА 15 000 ЕВРА.
Штета што не ми беше телефонот приклучен на снимање.
Лично сум сведок на денот на армијата на армискиот стадиот ВОЛКОТ ШТО СТОЕШЕ НА ЦРНИОТ СНАЈПЕР РЕЧЕ ДЕКА УНИФОРМА СЕ КУПУВА ЗА 15 000 ЕВРА.
Штета што не ми беше телефонот приклучен на снимање.
Сакаш да кажеш плаќаж 15 000 евра и стануваш дел од бСН ?
Незнам мене пак ми е чудно ајде ќе почекаме да се изјасни малку поразбирливо,а униформа да продаваат за тие пари ни логика има ни теорија.Не униформата ја продавале за тие пари.
Малку чудно за тие пари се купува Киа циид.
Сакаш да кажеш плаќаж 15 000 евра и стануваш дел од бСН ?
Не униформата ја продавале за тие пари.
Малку чудно за тие пари се купува Киа циид.
Незнам мене пак ми е чудно ајде ќе почекаме да се изјасни малку поразбирливо,а униформа да продаваат за тие пари ни логика има ни теорија.

Момак ја познавам типови кои преку ноќ станаа дел од Ренџерскиот баталјион?! Де објасни ми го тоа? Од ЗОК војници до пСО без селекција, башка бев и сведок на многу такви неправди ...!Оф леле мари мајко лошо сте разбрале у псо со пари не може и никогаш не ни можело да се влезе.Цената со која еден припадник на волците се обучува односно неговата основна и професионална обука чини 15 000 евра еве на тоа мисли специјалецот.Секоја година на регрутите во волците за секој посебно се одделуваат 15 000 евра за обука од буџетот на армијата.