Македонски специјални единици (полициски и воени)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Од трипати погодете од која единица се :sneaky:
mrwh9e.jpg
Не се леопардите ова се волците првиот десно е припадник на волците во истиот вод со чичко ми беше диверзант.Плсу првиот лево има м90 автомат со калибар 5,56 кој го поседуваат само волците така да чабе ја ставаш сликата кога не знаеш ама тука сме да те исправиме.
--- надополнето: 4 октомври 2013 во 13:29 ---
ВОСТАНИК брат еве ти го човекот
http://www.mycity-military.com/imgs/118557_179759597_slika130.jpg
Тука позади е и чичко ми.
Доказ дека не се леопардите.

Не се леопардите ова се волците првиот десно е припадник на волците во истиот вод со чичко ми беше диверзант.Плсу првиот лево има м90 автомат со калибар 5,56 кој го поседуваат само волците така да чабе ја ставаш сликата кога не знаеш ама тука сме да те исправиме.
--- надополнето: 4 октомври 2013 во 13:29 ---
ВОСТАНИК брат еве ти го човекот
http://www.mycity-military.com/imgs/118557_179759597_slika130.jpg
Тука позади е и чичко ми.
Доказ дека не се леопардите.
Реков и јас дека се Волци познав по м90ката назад и се гледа малце цевката многу потенка за разлика од м70 напред.

Селекција
Прегледај го приврзокот 73803

ИМА РАБОТИ КОИ СЕ КУПУВААТ ИЛИ ТИ ГИ ПОДАРУВААТ ДА СЕ БИДЕ ВОЛК НИТУ МОЖЕШ ДА ГО КУПИШ НИТУ ДА ТИ ГО ПОДАРАТ ТРЕБА ДА ЗАСЛУЖИШ....

Лично сум сведок на денот на армијата на армискиот стадиот ВОЛКОТ ШТО СТОЕШЕ НА ЦРНИОТ СНАЈПЕР РЕЧЕ ДЕКА УНИФОРМА СЕ КУПУВА ЗА 15 000 ЕВРА.
Штета што не ми беше телефонот приклучен на снимање.

1379676_667363279943026_1290287339_n.jpg

--- надополнето: 4 октомври 2013 во 13:43 ---
Лично сум сведок на денот на армијата на армискиот стадиот ВОЛКОТ ШТО СТОЕШЕ НА ЦРНИОТ СНАЈПЕР РЕЧЕ ДЕКА УНИФОРМА СЕ КУПУВА ЗА 15 000 ЕВРА.
Појасни момче не те разбирам.
какви 15000 евра.
И ако некој ти ја даде униформат подарок тоа не значи дека си како тој што ти ја дал униформата.

Сакаш да кажеш плаќаж 15 000 евра и стануваш дел од бСН ?

Не униформата ја продавале за тие пари.
Малку чудно за тие пари се купува Киа циид.

Незнам мене пак ми е чудно ајде ќе почекаме да се изјасни малку поразбирливо,а униформа да продаваат за тие пари ни логика има ни теорија.

Незнам мене пак ми е чудно ајде ќе почекаме да се изјасни малку поразбирливо,а униформа да продаваат за тие пари ни логика има ни теорија.

Нема логика униформата како матријал да се купува 15 000 евра и башка што ќе ти е?

Да не го цитирам цел муабет,
Униформа се купува за 15 000 евра.најверојатно си мислеше за влез у бсн.

Ја оддамна зборам дека се е корумпирано и дека преку ноќ стануваат специјалци!
15.000 евра за влез у бСН шо ќе ти и!? Подобро купи си некој добар автомобил и вози такси, или два половни и без тоа по 40та година секако такси ќе возиш :)

И после тоа не ми е ни малку чудно како влегле албанските далтонисти во армија.

Оф леле мари мајко лошо сте разбрале у псо со пари не може и никогаш не ни можело да се влезе.Цената со која еден припадник на волците се обучува односно неговата основна и професионална обука чини 15 000 евра еве на тоа мисли специјалецот.Секоја година на регрутите во волците за секој посебно се одделуваат 15 000 евра за обука од буџетот на армијата.

Оф леле мари мајко лошо сте разбрале у псо со пари не може и никогаш не ни можело да се влезе.Цената со која еден припадник на волците се обучува односно неговата основна и професионална обука чини 15 000 евра еве на тоа мисли специјалецот.Секоја година на регрутите во волците за секој посебно се одделуваат 15 000 евра за обука од буџетот на армијата.
Момак ја познавам типови кои преку ноќ станаа дел од Ренџерскиот баталјион?! Де објасни ми го тоа? Од ЗОК војници до пСО без селекција, башка бев и сведок на многу такви неправди ...!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom