Македонски претставници за Евросонг 2013 (Лозано и Есма Реџепова)

• Креатор на темата Креатор на темата -Nirvana-
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Вистина,првите 43 секунди се добри ,понатаму катастрофа ,значи треба да поправат уште 120 секунди?

Е и ова ми текна. Нека им платат и курс по англиски, да не не обрукаат како Ѓоко (Фиш) и Калиопи.

Е и ова ми текна. Нека им платат и курс по англиски, да не не обрукаат како Ѓоко (Фиш) и Калиопи.
Брат глеј какво ѓубре ќе пратиме мислиш некој ќе примети ако не знаат англиски :pos:

Брат глеј какво ѓубре ќе пратиме мислиш некој ќе примети ако не знаат англиски :pos:
Aха теши се ти само, Ѓоко (Ху лив бај д лејк анд хи филс лајк а фиш) и Били Ѕвер имаа ѓубре песна, па колективен ремет им удрија за англискиот.

Пријателче мое на фејсбук :pos:

553065_2848731672877_1663454558_n.jpg

Кога интернет конекцијата е најклучна за судбата на една нација, таа паѓа..

Можеби ама можеби ќе jа проголтам целава прича ако напраат нов спот и ако го сменат битот у рефренот и моментот кога Есма вика „Животот е МУзикааааААА“. Jес да се тоа 25% од цел lyrics али грдо е

Моментот кога Есма вика "Животот е музикаааааааааааа", ми се присерува, сериозно.

Се чекаат лавовите од Судан да пристигнат, затоа се укинува овој спот. Наредниов ќе биде уникатен. Лозано ќе го јава лавот, а лавот ќе ја јава Есма.

Првите 00:00 секунди во спотот се добри. Или кога стискаш пауза на видеото, тогаш песМата е најдобра.

мене ме потсетува оваа песна на моменти ама најозбилоно

Не е фер! Го тргнаа видеото а ја не го гледав, и сеа неможам да кењам!ПУ! Ама чим Донатела вика дека песната е предобра, ја мислам треба да и се верува. :icon_lol:

Добро бре кој ретардиран човек го напиша текстот, а пак ритамот на рефренот !
300px-Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_statue.jpg

И едно прашање до сите: Која е целта на зборот Империја и значењето во оваа песна ?????????
--- надополнето: 1 март 2013 во 02:00 ---
Не е фер! Го тргнаа видеото а ја не го гледав, и сеа неможам да кењам!ПУ! Ама чим Донатела вика дека песната е предобра, ја мислам треба да и се верува. :icon_lol:
Повели

Добро бре кој ретардиран човек го напиша текстот, а пак ритамот на рефренот !

И едно прашање до сите: Која е целта на зборот Империја и значењето во оваа песна ?????????
--- надополнето: 1 март 2013 во 02:00 ---
Повели

Ги знаеш оние малине кучиња, пинчери, пекинезери, што се пуштаат на сите поголеми и помали кучиња демек видиме што можам? Епа така и ние со песнава, поготово делот Македонија сила најголема :pos:

Ги знаеш оние малине кучиња, пинчери, пекинезери, што се пуштаат на сите поголеми и помали кучиња демек видиме што можам? Епа така и ние со песнава, поготово делот Македонија сила најголема :pos:

Животот е музика, енергија, нашата ИМПЕРИЈА
ИМПЕРИЈА, ИМПЕРИЈА музика царува на земјата!
ИМПЕРИЈА, ИМПЕРИЈА намоќна сила на планетата !

images

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom