Македонски претставници за Евросонг 2013 (Лозано и Есма Реџепова)

• Креатор на темата Креатор на темата -Nirvana-
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
184119_487892027936000_1664023009_n.jpg

:pos:

Маме им е*ем ова ќе да е бугарско масло. Ни ја подметнаа песнава за да ни вратат за Софка.

Ме заболеа ушите и очите.
Двапати ја слушнав песната. Како да победила на натрпевар за најбесмислен текст:facepalm:
И каков кич!!
Како они спотовите на Шутел:facepalm:

Ова е можеби првата песна која ја праќаме на Евровизија сите заеднички со црвен картон. Јас толку негодување за песна на Евровизија немам прочитано. Има ли можност да ја променат? Какви се правилата?

Ова е можеби првата песна која ја праќаме на Евровизија сите заеднички со црвен картон. Јас толку негодување за песна на Евровизија немам прочитано. Има ли можност да ја променат? Какви се правилата?
После ова песна јас се прставувам дека сум од Молдавија. То е единствената промена која може да се направи за да не се чуствувам и јас виновен и устрамен.

Какво вреѓање на интелегенција е песнава, неам зборови :facepalm: А тек спотов. Шта речи а не заплакати :tapp:

Кој к*р ме тераше да ја прекинам Even Flow, за да го пуштам ова срањево.

За сите песни досега имало поделени страни ама ова е деф. првпат сите да се сложат дека е крш. Освен нели штаблии и некои ко малава шо им перат мозок за едно пенкало.

Бајдвеј текстов, "Македонија - сила најголема" :pos: :pos: да бевме човек ќе бевме 96 годишњак со слабо бабуле и артритис.

За сите песни досега имало поделени страни ама ова е деф. првпат сите да се сложат дека е крш. Освен нели штаблии и некои ко малава шо им перат мозок за едно пенкало.

Бајдвеј текстов, "Македонија - сила најголема" :pos: :pos: да бевме човек ќе бевме 96 годишњак со слабо бабуле и артритис.
На YouTube седи некој што систематски ги брише негативните коментари, ги остава само "песнава е ремек дело" и пишува коментари на англиски као демек странциве се попалиле по песнава :unsure:
Може платиле на некое здружение на глуви лица од Британска Дрслајца да пишува коментари :unsure:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom