Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ic ne go gledaj poarnohehe ke me naterate da go gledam spotot![]()
После ова песна јас се прставувам дека сум од Молдавија. То е единствената промена која може да се направи за да не се чуствувам и јас виновен и устрамен.Ова е можеби првата песна која ја праќаме на Евровизија сите заеднички со црвен картон. Јас толку негодување за песна на Евровизија немам прочитано. Има ли можност да ја променат? Какви се правилата?
За сите песни досега имало поделени страни ама ова е деф. првпат сите да се сложат дека е крш. Освен нели штаблии и некои ко малава шо им перат мозок за едно пенкало.Ова е можеби првата песна која ја праќаме на Евровизија сите заеднички со црвен картон. Јас толку негодување за песна на Евровизија немам прочитано. Има ли можност да ја променат? Какви се правилата?
На YouTube седи некој што систематски ги брише негативните коментари, ги остава само "песнава е ремек дело" и пишува коментари на англиски као демек странциве се попалиле по песнаваЗа сите песни досега имало поделени страни ама ова е деф. првпат сите да се сложат дека е крш. Освен нели штаблии и некои ко малава шо им перат мозок за едно пенкало.
Бајдвеј текстов, "Македонија - сила најголема"![]()
да бевме човек ќе бевме 96 годишњак со слабо бабуле и артритис.