Македонски (П)фишинг...

• Креатор на темата Креатор на темата cYb3rc0re
  • Време на започнување Време на започнување
Аце мислам дека си во право. Мислам дека се регистрира јузерот на телефонскиот број, али who knows :).

Е сега можете да бидете сигурни...

aleksandar: dali e vozmozno jas so mojot user i pass da se konektiram od drugo mesto t.e. drug tel broj kade sto ima instalirano adsl?
Operator: so vasheto korisnicko ime moze da se povrzuvate samo od vashata linija

Па ќе ги напишиш јузерот и пасвордот на таа страница за да си го "провериш" сообраќајот, и после чекај гигантски адсл сметки, или пак интернет со смалена брзина уште на први :) ...

ЕЕ.... до кај стигнавме да беше така сите ке не крадеа сега не тук тресите зелени

ќе се јавиш на 0800 12345 Матичен, Име Презиме, Јузер и Лозинка, Конто Број од сметаката и ќе ја мениш лозинката како сакаш така да......... аманте

ЕЕ.... до кај стигнавме да беше така сите ке не крадеа сега не тук тресите зелени

ќе се јавиш на 0800 12345 Матичен, Име Презиме, Јузер и Лозинка, Конто Број од сметаката и ќе ја мениш лозинката како сакаш така да......... аманте

да.. али нема сите да бидат свесни дека биле “хакнати“...

башка кој торко спамира со адреса @yahoo.com ... мукооо

фино лепо ќе си инсталираш php-mailer преку c99shell на хакнат веб сервер.. и ќе спамираш во inbox со адреса на пр.. admin@t-home.com.mk

али копиљаци си мислат откриле топла вода.. хахаха

/me is old school :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom