Македонски (П)фишинг...

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Аце мислам дека си во право. Мислам дека се регистрира јузерот на телефонскиот број, али who knows :).
Е сега можете да бидете сигурни...

aleksandar: dali e vozmozno jas so mojot user i pass da se konektiram od drugo mesto t.e. drug tel broj kade sto ima instalirano adsl?
Operator: so vasheto korisnicko ime moze da se povrzuvate samo od vashata linija

Tanes

Ништо Море!
Член од
23 јули 2006
Мислења
664
Поени од реакции
6
Па ќе ги напишиш јузерот и пасвордот на таа страница за да си го "провериш" сообраќајот, и после чекај гигантски адсл сметки, или пак интернет со смалена брзина уште на први :) ...
ЕЕ.... до кај стигнавме да беше така сите ке не крадеа сега не тук тресите зелени

ќе се јавиш на 0800 12345 Матичен, Име Презиме, Јузер и Лозинка, Конто Број од сметаката и ќе ја мениш лозинката како сакаш така да......... аманте

Член од
13 јуни 2007
Мислења
206
Поени од реакции
15
ЕЕ.... до кај стигнавме да беше така сите ке не крадеа сега не тук тресите зелени

ќе се јавиш на 0800 12345 Матичен, Име Презиме, Јузер и Лозинка, Конто Број од сметаката и ќе ја мениш лозинката како сакаш така да......... аманте
да.. али нема сите да бидат свесни дека биле “хакнати“...

башка кој торко спамира со адреса @yahoo.com ... мукооо

фино лепо ќе си инсталираш php-mailer преку c99shell на хакнат веб сервер.. и ќе спамираш во inbox со адреса на пр.. admin@t-home.com.mk

али копиљаци си мислат откриле топла вода.. хахаха

/me is old school :wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom