Македонски леб

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
ммммммм домашно лепче сакаммммммм сегаааааа

Топ, уште ако се печел под вршник, па и топол, милина, па со патлиџанче и сиренце... Прсти да си изедеш :)

леле едвај ги читам овие...неможам ааа утре ќе терам некоја од бабиве да ми напраи е многу е убаво бре па уште коа е топол и коа маргаринот се топи одозгора лелееееее:nesvest:

закон...јас дома такво јадам, мајка ми само такво купува...она што го декларираат како “селско“ лебче во продавница...

Еднаш имам јадено топол леб испечен во земјена Фурна заедно со преубаво овчо сирење:cuc::cuc:.Дури сега-после толку години жлездите ми лачат плунка :cuc::cuc:

леле завчера купив од фурната баба тала во драчево многу убаво мераци а иначе и домашно лепче е убаво мммм

Обожавам домашно лепче плус намачкано со лутеница .... бреееееее ммммм...и сиренце ... мммммммм

нашиот е најубав...мм а тек баба ми коај ќе напрае...милина..мек...вруч..мммм да јадеш и да не прекинеш...ммммм еххх тоа...еее....:pipi:

јас секој ден јадам селско лепче ама некако почна и тоа да ми здосадува и да ми се одјадува:toe:

Svezo domasno lepce e najubavo pred vecera ili rucek da se napravi leleel kakvo e meko da ti e merak da go izedes!!!:smir:

има еден прилепски леб шо е....лелееее ејјј незнам колку парчина изедов толку убав леб не сум вкусила во охридов саде вештачки додатоци
во Прилеп баш моите роднини купуваат домашен леб у круг преубав е кога одам само тоа и биено сирење најмногу јадам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom