Македонски избор за Евровизија 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Bibo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
гласање од жири уште од сега ??? и тоа 358 гласа !? по колку гласа има жирито да распредели по 10 000?
Дени од Антена 5 во жири а во кадар некој си збунет човек :pos2:

првите кандидати искочија одма гласање почна.. катастрофа!!! браво за мтв... незнаете колку сум воодушевен од нивното гласање.
друго... тоа дечките шо треба да средат тон у телевизијата изгледа имаат завршено основно до 4то оделение.. па добро океј знаат да читаат и да пишиваат!!!

со еден збор.. М И З Е Р И Ј А !!!!!!!!!

Сите имате проблеми со тонот на МТВ нели?
130 денари месечно преку УЈП...

А сеа луѓево си гласаат за тие шо имаат испеано... па нормално тој шо пеел меѓу првите ќе има поише време за гласање и поише гласови ќе има на крај ... шознам?

Иначе слика, тон, сцена, водители (посебно водителот), бекстејџ... катастрофа! Се' некои робијашки туговаљки

Хахаха други гласови од позадина почнаа да им се мешаат. Дај нека прекинат преносов, срамота е!

Што е со оваа живинарскава фарма на сред сцена? Кукурику...? Оф мори мајко...

Одма треба да се прекине срамотава... Ко да им беше малце тоа што се изглупираа и се пријавија на оваа шитвизија па и глас не можеме да им чуеме сеа. Да сум на нивно место сеа би им се избацил на сцена и би им го прекинал ''фестивалов''. Абе бруки. Толку години памет не им дојде.:kesa: Секој година нов експеримент со гласањево, и секоја година катастрофа.

Засега Тајз и Скипи според мене добро се покажааа...Очекувам Рам Там Там на Мартин Србиноски да биде исто така добра :)

Параноја беше параноична.
Ристе со песнава треба да оди на Сунчане скале :)

jesus-facepalm-facepalm-jesus-epic-.jpg

Секоја година се полошо и полошо ... само Оливера беше топ! :drk:

Леле резил на 6 и 7 песна немаше воопшто тон :pos2:
Еве сега дојде тонот пред 2 минути.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom