Македонски игри - има ли?

• Креатор на темата Креатор на темата igla
  • Време на започнување Време на започнување
Лол, хахахаха. Скоро иста како Doom 3. Лол, добро пак има пукање во прво лице. Тоа е истото? :pos::pos::pos:

Ја ставив да се уплоадире, кога ке заврше ке ги постирам линковите, ако дозволат модераторите.
А море нобче едно, не мислев на жанрот! Туку воопшто ма да сранје! Bullshit.

Работиме на тоа. (барем јас) :) Еве уште една година гимназија ми остана после факултет CS на UACS. Значи за едно 5-6 години може да очекуваш. :pos2:

Работиме на тоа. (барем јас) :) Еве уште една година гимназија ми остана после факултет CS на UACS. Значи за едно 5-6 години може да очекуваш. :pos2:
Малку се 5-6 години да кажеше уште 2-3 може децава ќе те почекаат:):pos2:

Не можете да го класифицирате тоа како игра :)

Каква македонска игра бе, само тие што се ја еве заебанциите на нет,и милионер и некој др квиз ако има, заостанати сем :tapp:

Ова копчево ако е игра јас се кастрирам :vozbud:

So vi e na vas bre jas mislam deka nema niedna makedonska igra.Ako ja smetate Milioner za igra toa ok ama nema druga igra

Кога бев мал некој ми рече дека.. Need For Speed ја направил македонец дали сте слушнале такво нешто јас не му верував но типот беше убеден дека македонец ја направил:):):tapp:

Абе и на мене ми викаа дека дедо мраз не идал со кочија туку со џет пак, ама ни тоа ни тоа не било.

Glock е првата македонска игра.Ја дадоа како демо верзија во едно цд на Ентер.За други не сум слушнал, нити пак се надевам дека ќе слушнам :wink:

Кога бев мал некој ми рече дека.. Need For Speed ја направил македонец дали сте слушнале такво нешто јас не му верував но типот беше убеден дека македонец ја направил:):):tapp:
Да бе еден од Струмица ја направил.:pos2::pos2:
Поверува оти бил Македонец нели поверува? :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom