Македонски Идол

• Креатор на темата Креатор на темата darmon
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ајде мози ке падне христијан јако ме нервира

Мики,Бети и Иво одат понатаму :pipi:

Сеа ми е сосема сеедно кој ќе испадне.Мада овој Хихо ја го симпатишам,некако интересен ми е,а и солидно пее.

Нико се извади....ама уште едно овакво пеење под нивото и не верувам дека пак ќе се извади.

Не е тоа суштината. Гледате сите очи се вперени во Нико, значи сите сме го забележале, за разлика од оној дечконо Дејан, кој искрено мислам дека е најслаб од момците и би требало да испадне.

хахаха, Јана му го раскрвави носот на Виктор.. :)))) енергично девојче!

Ајде и крв видовме :)
Јана преживеа....Мики исто.....за другите ќе му ја мислиме

Катерина, и мислам неоправдано.
Според мене, Дејан е најслаб од сите финалисти.

Стварно не требеше да испадне Кате онај Дејан најслаб е од сите машки али тоа е што е

Нееееееееееее Кате ,безвезе ,требаше или Емилија или Дејан да испадне

Браво за сите момци и девојки ,дефинитивно треба да бидеме горди на сите нив :aplauz:

Она што најмногу му одговара на Дејан е она со кое што се претстави на една од првичните аудиции,а тоа е Френк Синатра... Солидно пее дечкото,ама поише му одговараат такви мирни песнички. Па може да го напраиме македонскиот Michael Buble`! :D

Она што најмногу му одговара на Дејан е она со кое што се претстави на една од првичните аудиции,а тоа е Френк Синатра... Солидно пее дечкото,ама поише му одговараат такви мирни песнички. Па може да го напраиме македонскиот Michael Buble`! :D

Некако пасивен е за Michael Buble.
Повеќе за Томислав Маниќ одговара :)

Браво за сите момци и девојки ,дефинитивно треба да бидеме горди на сите нив :aplauz:

Се согласувам со тебе, главно навистина ме бендисаа изведбите. Единствен фејл на настанов се водителите и нивните глупави реплики, ама нема спас од нив така да ќе ги трпиме.
И зошто воопшто им требале три слики кои ќе ги коментираат дечкиве? Сирота Иванна кои глупости ги прашуваше.

Ивица- Овде сум сликан на слава.
Иванна- А како се вика другар на чија слава сте сликани.
Ивица-?!!??

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom