Македонски Идол

• Креатор на темата Креатор на темата darmon
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Билјана и Мики дефинитивно најдобри, иако би додал дека со исклучок на еден двајца сите се феноменални пејачи.

Ако ги знае некој песните од вечерта кога пееа само машки нека ги пише ми треба...

Па не сум компетентен да кажам затоа што баш сите се фантастични и посебни на свој начин.Но лично за мене топ 3 кандидати се всушност моите фаворити:Бети,Иво и Мики.

Јулијана <3 :)

Покрај неа Мики ми беше одличен, Биљана беше супер и Нико

Незнам како можете да кажете дека Нико супер испеал. Според мене најслабо од сите машки испеа со доста фалширање, очигледно не му легна песната.

Вечерва ќе се знае кој отпаѓа?

Edit od moderator: Ова ви го кажав минатиот пат, а ќе ви го кажам втор и последен. Држете ниво на дискусија. Нема да се толерира вреѓање на дечкиве, коментари од типот ПЕДЕРЧЕ водат до картон. Не ми е јасно како можете да имате таков однос и култура кон деца кои сега започнуваат со настапи. Имајте почит кон тоа што го прави секој од нив. Ако некој не ви се допаѓа тоа можете да го кажете со многу поинакви зборови без навреди кон било кој од нив. Така да си знаете сега. Кој ќе пише такви ниски навреди ќе си добие картон или евентуално бан.

Вечерва ќе се знае кој отпаѓа?

Да, сега по вестите ќе кажат.

И да, Нико дефинитивно беше еден од послабите вечерва и се надевам ќе отпадне.
А Христијан сега почна да ме нервира, не знам зошто така се однесуваше денеска на прилозите.

Да, сега по вестите ќе кажат.

И да, Нико дефинитивно беше еден од послабите вечерва и се надевам ќе отпадне.
А Христијан сега почна да ме нервира, не знам зошто така се однесуваше денеска на прилозите.

Да, Нико слабо испеа.

Еве еден што ме подржува за хихо :)

Нико се извади....ама уште едно овакво пеење под нивото и не верувам дека пак ќе се извади.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom