Македонски Идол

• Креатор на темата Креатор на темата darmon
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Е баш ми е мило за новата група! Посебно се израдував за Боби, затоа што ептен ми беше криво што не продолжи. Можеби немаше најдобар глас, но имаше некоја посебна харизма и ептен си го сакав.
Од луѓето вчера... па што знам. Не можам некако да го прифатам тоа дека не поминаа Анита и Наталија, а продолжи Билјана (така се викаше да?:) ). Добра е, но вчерашниот настап и беше некако најнесигурен од сите до сега. Ни играњето и беше сигурно, ни гласот убав како претходно. Страшно ме иритира тоа што луѓето паѓаат на голо тело и на што почудни настапи, наместо на убави песни и одлични вокали.
Нико е во ред. Грев е човек да каже дека нема глас детето, но ќе се сложам со повеќето дека не треба да го заземе местото на некој поп пејач. Сепак ова шоу е за поп музика и пејач, а Нико колку и да се труди, не може да биде тоа што не е. И сам си го кажа тоа, нали:)
А Виктор ... ах Виктор! Јас спаѓам во таа група што паѓа на Виктор. Добро, не како сите. Јас би го земала во подрум, да го порастам и да не го пуштам од рака кога ќе стане прав човек. Шала на страна, детето е таман за ова шоу. Ми се свиѓа неговиот стил, глас, изглед и движење... мх мх мх. Да не забегам муабетот ми беше дека од машките поминаа токму тие што заслужија:)
Понатаму, покрај Виктор ќе си навивам и за Ивица. Не дека е од Струга, туку дека навистина знае да пее и точка! Од девојките за никоја. Испаднаа моите фаворити и никоја од останативе не ми изгледа доследна за една титула како Македонски идол. Се надевам дека нема на валкан начин токму девојка да победи. :)

Нико е зверот , како што примети може и опера и рок и поп и има НОРМАЛНО понашање за разлика од Виктор ( што ме разочара мнн што си една од тие ( ај да не кажам како ги викам ) што пагаат на дегенов )
Дечкото уште ни до финале не стигнал пази му став , кревање нос ( читај : голем нос ) занесување типот веке мисли звезда стана .. опрајте се ве молам

Нико сигурно беше вратен жирито, бидејки Виктор има многу фановии...
Иначе да прашам дали и сега во понеделник ќе има мали концери на Саем или ќе се префлат некаде, бидејки мислам дека сега треба да има големи концерти. И за тие на саем како може да се влезе, бидејки знам многу деца што отидоа а немаа никој познат таму. Се плаќа карта или ??

Нико сигурно беше вратен жирито, бидејки Виктор има многу фановии...
Иначе да прашам дали и сега во понеделник ќе има мали концери на Саем или ќе се префлат некаде, бидејки мислам дека сега треба да има големи концерти. И за тие на саем како може да се влезе, бидејки знам многу деца што отидоа а немаа никој познат таму. Се плаќа карта или ??

На саем секој учесник има по 20 карти да ги подели кому сака и плус на ексклузив што ги делеа мислам беа 30 карти
инаку
вечерва ќе се пеат песни од Тоше

GL 12 на 144 696 за Елизабета Јованоска.Иначе ќе настапи со песната ''Сонце во твоите руси коси''.

*lokalpatriotizamstokeprais

Поради Тоше и неговиот глас неможе да произлезе одличен глас.
Овие песни беа створени само за неговиот глас.
Зошто дечкиве ги измачуваат.

Од една страна благодарни на Тоше се сите. Од друга страна поради неговото возвишување губиме вакви прекрасни гласови.

До кога?!?

Иво беше одличен.Заедно со Мики и Бети се моите фаворити на Идолов.

среЧна ли си ти:nesvest:

не му одговара тоше за пеење, сите слабо испееа
сепак има надеж голема за нив :smir:

Боби[Мкд];4181973 напиша:
Добар е мора да се признае. Инаку многу одоговлечуваат да им ебам све, лисјата нека почнат. :)

зошто мислиш дека го гледам ова, баба ми е кај мене в соба ја чека лисјата :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom