M-1
Добро утро Махачкала!
- Член од
- 6 септември 2010
- Мислења
- 4.243
- Поени од реакции
- 7.364
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Фаца пропусница 

Овче Поле, Саса, Фламуртари и други до лани ја апдејтувале нивната, сеа така им строи. еден полјак направил сајт за Цементарница, со години го работел и уште постои иако неактивен. и други.
utakmicava se igra kako da e finale na ls, a se igra za bukvalno nisto.. ama inaetot e biten..
Vika uste 2 minuti.... vleguvaat gostive vo 16tnikot,pajga spicot nivni i situacija 50-50...moze da e penal moze i da ne
e arno ama sudijata sviri penal... i tuka nastanuva cirkuzot..
Jebem ti sunce tvoje,jebem ti ova jebem ti ona... Potta na decata mu ja jadis.. daj ja topkata nema penal vika.I se pravda sudijata mu objasnuva.. i nasiov abe mrssssss nema penal daj topkata.. fino posteno nemase penal mu ja zede topkata i zavrsi utakmicata 

Ovaj sudija vo opstinskite niski ligi so 100denari vo race onaka razocarano: pa ne se dogovorivme za olku mu veli , 500denari trebase.. ABE KOJ 500 mrs tamuu tatko ti mi vika zemaj go sin mi neka sviri neka se uchi tamu po edno pivo kupuvaj mu samo i dosta e 

Togas i ne mi bese taka smesno.. imav nekoi si 10-12 godinii ama sea vaka koga ke mi tekni sudija od 30godisna vozrast,odsviril 2-3 utakmici ,temeto mu puknalo od zeskovo na 45 stepeni vo 2sato
i na krajot 100denari dnevnica