Македонската кошарка!

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
E Radical ti si navivac na Family Aerodrom ... ?

Јас сум навивач на Мзт Скопје, порано бев член на Family Aerodrom сега не сум во онаа група што ја знаете вие Family, ние сме посебен оддел на групата, не сме толку прочуени. Може си слушнал, мада не верувам, ПП оддел сме ние

Јас сум навивач на Мзт Скопје, порано бев член на Family Aerodrom сега не сум во онаа група што ја знаете вие Family, ние сме посебен оддел на групата, не сме толку прочуени. Може си слушнал, мада не верувам, ПП оддел сме ние
Pa ke navivate li za Makedonskata Reprezentacija na kvalifikaciite .. ?

Да бе и ја сум навивач на Family Aerodrom:pos2::pos2::tapp:
Абе дете што се праиш некој познавач на кошарка ваму таму кога врска немаш.Извини вака ама за тебе се што е од струмица е најдобро.Па немој бе жити се.Богоев и Гоцевски можда беа добри прошлата сезона во Струмица ама ај кажи ми против кого играа во оваа наша лига.Против Мики Деспотович.Па немој бе дечко.Не се они за вакви важни натпревари,не дека не треба да им се даде шанса...

п.с. Радикал дај да правиме екипа Family Aerodrom геч ќе ни биде спонзор гледаш луѓево веќе не знаат:pos2:

Pa ke navivate li za Makedonskata Reprezentacija na kvalifikaciite .. ?

Јас како личност ке навивам за репрезентацијата, ама како група дали ке оди да се навива, мислам дека е тешко веројатно. Никогаш не сме добиле официјална покана, поточно од кога дојде ова раководство на КФМ, немаме карти за навивачката група, како што имаат ЦПБ и Комити. Ни ја преместија репрезентацијата од нашата сала во салата на Работнички и јас не би сакал Фемили да се замара со репрезентацијата додека не се променат некои работи

sega baraat od nas da navivame za evropskovo sto ke bide do 16 godini!!!! ali zatoa treba KFM debelo da plati , vcera se dogovorivme nakaj 1000 evra

sega baraat od nas da navivame za evropskovo sto ke bide do 16 godini!!!! ali zatoa treba KFM debelo da plati , vcera se dogovorivme nakaj 1000 evra
Аман бе ... треба ли да се плати за да си ја сакаш репрезентацијата и да навиваш за неа? ЖАЛНО!:uvo::nesum::nesum::nesum::nesvest:

Аман бе ... треба ли да се плати за да си ја сакаш репрезентацијата и да навиваш за неа? ЖАЛНО!:uvo::nesum::nesum::nesum::nesvest:

Докај стасала работата!!!:nenene:.Значи веќе треба да се плати за да бидеш навивач!!Ц Ц Ц

Ако не свативте, во постот на аеродромка се простира стилска фигура цинизам, пропратено со иронија. Како што стојат работите во моментот Фемили нема да навива за репрезентација, како навивачка група и тоа е тоа. Нема потреба да се плати, никој тоа не го бара, барано е само малку почит за најдобрата навивачка група во Мак-кошарката и таа почит не е добиена, при што воџите на Фемили неможат ни карти да набават за себе а не да внесат навивачка група од околу 300-400 луѓе

Раководството на КФМ знаеме од кој клуб е па и не се чудете зошто не ве викаат а мислам дека за домашни мечеви никој не треба да се вика кој сака нека оди додека за гостувања треба да се направи комбинација та не се само Комити од Македонија

Раководството на КФМ знаеме од кој клуб е па и не се чудете зошто не ве викаат а мислам дека за домашни мечеви никој не треба да се вика кој сака нека оди додека за гостувања треба да се направи комбинација та не се само Комити од Македонија

И јас кажувам за домашните мечеви. За тие домашни мечеви, Комити и СРВ оделе на состаноци со раководството на КФМ, добивале официјални покани додеја ние од Фемили не сме добиле покана и ниту една карта за на натпреватите Македонија што ги играше во Скопје. Децата мораа да одат да бараат карти од воџите на СРВ и Комити за да влезат и да ја бодрат репрезентацијата. Фемили (или под дргуи имиња навивачите на Мзт) се на кошаркарската сцена од самото постење и се едни од најпочитуваните и ако не и најдобрите во постоењето на навивачката сцена во МКД. Голем срам е за една навивачка група од калибарот на Фемили да бара карти за своите членови од други навивачки групи, кои во моментов се далеку под Фемили. Без ниедна покана за нашите водачи на состаноците, без ни грам почит пружена до сега од ова раководство, Фемили како група нема да ја бодри Македонија додека не се случат радикални промени.

Членовите на Фемили ке бидат во сала сигруно, дали на неутрална трибина, дали под Комити, ке навиваат за Македонија, но јас лично само како посетител, не како навивач, а верувам и голем број од Фемили исто така ке постапат.

Ma ajde neka vodicite pobarat 300-400 karti za F.M i vetat prekrasno navivanje KFM toa ke go stori za 5 minuti .. Samo rabotata e sto na primer .. F.M i Ajduci da bidat na ista tribina ke se istepaat megu sebe a ne da navivaat za REPREZENTACIJA ...ZALNO ...

loso me razbravte ja ne rekov deka mene treba da mi se plati i slicno tuku treba da se dadat pari na family da se napravat rekviziti kako sto dobivale do lani cpb i komiti!!!! i jas idam na site utakmici ali kako gledac a ne kako navivac!!!! nas kako family ne viknaa komitite vo bugarija koga se igrase makedonija- izrael site navivaa nie bevme na strana trgnati i go pcuevme majmunot!!!!! a sega posto ne mozat da gi soberat cpb i komitite sega ajde family epa ne ide..................

Pa dobro kako i da e jas mislam i bez navivacki grupi atmosferata ke e na nivo .. A mozebi nekoj znae na koja data i so kogo igra Reprezentacijata

Ma ajde neka vodicite pobarat 300-400 karti za F.M i vetat prekrasno navivanje KFM toa ke go stori za 5 minuti .. Samo rabotata e sto na primer .. F.M i Ajduci da bidat na ista tribina ke se istepaat megu sebe a ne da navivaat za REPREZENTACIJA ...ZALNO ...

Ф.М.?
Што има да ветуваме? Сите знаат кои се Фемили и како навиваат ако толку не сакаа ќе не викнеа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom