Македонската кошарка!

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
абе лудила е Пе4е :) како игра значи браво јас не велам дека не е добар... супер си е само дали ќе има и МВП на плејофот или тоа нема врска не е ова НБА а???

jove_bt напиша:
абе лудила е Пе4е :) како игра значи браво јас не велам дека не е добар... супер си е само дали ќе има и МВП на плејофот или тоа нема врска не е ова НБА а???

Ne veruvam deka ke ima MVP na Playoff-ot ama ostanuva da vidime. :)

то прај бе старата школа види го бре Перо абе хахахаха браво јас мислеФ тука нешо Бошко ќе замеша прсти ама ај ако има МВП на плејоф можи ќе биде нешо

jove_bt напиша:
ima MVP ali se bira od sampionot :) a pelister tesko deka ke bide sampion taka da :toe:

aerodromka напиша:
ima MVP ali se bira od sampionot :) a pelister tesko deka ke bide sampion taka da :toe:
Така да ништо...to e to...Најдобар може да биде Тасовски,Блажевски,Морбан,Кациулис,Богоев,мада не се знае може Пелистер ке стегне заби и ке пројде во финалетоto e to...

ЈАНЕ Е НАЈБОЉИ БЕ:smir:

Billa Bong напиша:
Така да ништо...to e to...Најдобар може да биде Тасовски,Блажевски,Морбан,Кациулис,Богоев,мада не се знае може Пелистер ке стегне заби и ке пројде во финалетоto e to...

epa nema da moze ili od vardar ili orabotnicki deka oni igraat vo polufinale :toe:

a za jane :) ...............................:zver:

Billa Bong напиша:

хахаха абе имаше шанси оти и вие така пооооооо песимисти :)
еве првата струмица ја игра пред празна сала еден плус за нас па ни се зголемиа шансите ај ќе се види да не зборам пред рака :)

jove_bt напиша:
хахаха абе имаше шанси оти и вие така пооооооо песимисти :)
еве првата струмица ја игра пред празна сала еден плус за нас па ни се зголемиа шансите ај ќе се види да не зборам пред рака :)
pa toa pred stumica sto igra pred prazna sala i za vas e golem minus i vie nema da mozete da si podrzite ekipata :helou:a baska pustena e strumica da idat dalje ke vidis ke pravime muabet

Струмица не игра пред празна сала таа одлука е поништена и казната е преиначена во парична

mite84 напиша:
Струмица не игра пред празна сала таа одлука е поништена и казната е преиначена во парична

tocno e smeneta e kaznata vo paricna samo mene me interesira dali ajducite ke navivaat za pelister (kako so vardar vo fudbal vo kupot) i dali ckembarite ke navivaat za strumica (kako sto bese vo finaleto) ? :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: bas toa ke bide interesno site vo eden glas vo prvata pesna da ja bodrat strumica, a vo vtorata pesna pelister

DoolroX напиша:
tocno e smeneta e kaznata vo paricna samo mene me interesira dali ajducite ke navivaat za pelister (kako so vardar vo fudbal vo kupot) i dali ckembarite ke navivaat za strumica (kako sto bese vo finaleto) ? :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: bas toa ke bide interesno site vo eden glas vo prvata pesna da ja bodrat strumica, a vo vtorata pesna pelister
..Да да и ја тоа си викав:pos:да не пеат пак заедно и да си се бодрат едни со други....
Сега кога таа казна е поништена Струмица покрај домашен терен ке има и потдршка од навивачите....Мислам дека во плејофот...од дуелот Струмица-Пелистер ке оди Струмица но не се знае...знаеме што све не се деси во тимот...

brat како ќе навиваме тоа наша работа тоа што љубоморите дека сме сложни тоа друга работа, вие карајте си се меѓу себе, нас убаво ни е.

jove_bt напиша:
brat како ќе навиваме тоа наша работа тоа што љубоморите дека сме сложни тоа друга работа, вие карајте си се меѓу себе, нас убаво ни е.
..како сакате навивајте тоа не е наша работа...ние не се караме и нема зашто да се караме ...само рековме една мала шега и ти одма почнуваш да се правдаш па прифати еднаш една шала бе мајку му стараto e to

демек интересни сте, многу сте шеговити нема шо, па ако треба и заедно ќе навиваме ама ''че ги Потепаме...-ќе ги победиме''

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom