Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
jove_bt напиша:абе лудила е Пе4екако игра значи браво јас не велам дека не е добар... супер си е само дали ќе има и МВП на плејофот или тоа нема врска не е ова НБА а???
Епа ако нема да напраатto e toF.A. напиша:Ne veruvam deka ke ima MVP na Playoff-ot ama ostanuva da vidime.![]()
ima MVP ali se bira od sampionotjove_bt напиша:абе лудила е Пе4екако игра значи браво јас не велам дека не е добар... супер си е само дали ќе има и МВП на плејофот или тоа нема врска не е ова НБА а???
Така да ништо...to e to...Најдобар може да биде Тасовски,Блажевски,Морбан,Кациулис,Богоев,мада не се знае може Пелистер ке стегне заби и ке пројде во финалетоto e to...aerodromka напиша:ima MVP ali se bira od sampionota pelister tesko deka ke bide sampion taka da
![]()
epa nema da moze ili od vardar ili orabotnicki deka oni igraat vo polufinaleBilla Bong напиша:Така да ништо...to e to...Најдобар може да биде Тасовски,Блажевски,Морбан,Кациулис,Богоев,мада не се знае може Пелистер ке стегне заби и ке пројде во финалетоto e to...
ЈАНЕ Е НАЈБОЉИ БЕ:smir:
Billa Bong напиша:Така да ништо...to e to...Најдобар може да биде Тасовски,Блажевски,Морбан,Кациулис,Богоев,мада не се знае може Пелистер ке стегне заби и ке пројде во финалетоto e to...
ЈАНЕ Е НАЈБОЉИ БЕ:smir:
pa toa pred stumica sto igra pred prazna sala i za vas e golem minus i vie nema da mozete da si podrzite ekipata :helou:a baska pustena e strumica da idat dalje ke vidis ke pravime muabetjove_bt напиша:хахаха абе имаше шанси оти и вие така пооооооо песимисти
еве првата струмица ја игра пред празна сала еден плус за нас па ни се зголемиа шансите ај ќе се види да не зборам пред рака![]()
mite84 напиша:Струмица не игра пред празна сала таа одлука е поништена и казната е преиначена во парична
..Да да и ја тоа си викавDoolroX напиша:tocno e smeneta e kaznata vo paricna samo mene me interesira dali ajducite ke navivaat za pelister (kako so vardar vo fudbal vo kupot) i dali ckembarite ke navivaat za strumica (kako sto bese vo finaleto) ? :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: bas toa ke bide interesno site vo eden glas vo prvata pesna da ja bodrat strumica, a vo vtorata pesna pelister
..како сакате навивајте тоа не е наша работа...ние не се караме и нема зашто да се караме ...само рековме една мала шега и ти одма почнуваш да се правдаш па прифати еднаш една шала бе мајку му стараto e tojove_bt напиша:brat како ќе навиваме тоа наша работа тоа што љубоморите дека сме сложни тоа друга работа, вие карајте си се меѓу себе, нас убаво ни е.