Македонската кошарка!

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Малце попрегледно од Иле​
М П З П
1.Струмица 25 20 5 45
2.Фершпед 25 19 6 44
3.Вардар 25 15 10 40
4.Пелистер 25 15 10 40
5.Мзт 25 13 12 38
6.Фени 25 8 17 33
Следно-последно коло во регуларниот тек
Струмица-Фершпед
Пелистер-Мзт
Вардар-Фени.И:smir:

Jove_bt nem da pomisli deka koga kazav deka mos ke dojdam vo kupot na finaleto ke dojdam da vi slusnam pesnata , kako prvo nema da stigante do finaleto a kako 2toro ke odam da gledam strumica ako igre ako ne zdravje dogodina .

аха да те сфаќам ќе идиш значи Пелистер да ги гледаш, пошто немаат шанси Струмица за купот а за првенството друга приказна е. ЗНам дека ќе идите да научите некоја песна пошто се исто па исто пеете ако ако...

Jas ne peem a eveti izjava od trnerot na mzt koj se sproed nego favoriti. Александар Петровиќ (МЗТ Скопје)

Според вас, кои екипи се фаворити да ја освојат шампионската титула и да триумфираат во Македонскиот Куп сезонава?

Александар Петровиќ:Вардар Осигурување најмногу се засили во зимскиот преоден рок. Овој тим, заедно со Фершпед Работнички и Струмица 2005 се најголеми фаворити за титулата и купот. Нашата екипа, Свислајон Пелистер и Фени Индустри ќе ја гледаат својата шанса да изненадат од втор план.

аха јас него ако го слушам добро ќе е појма нема тренерот. НАјслабиот во цела мак. е можи е подобар од онај на МАврово ама не ми се верва

jove_bt напиша:
а ти шотуку кажваш коа бил МЗТ шампион??????????????????

неслушаш оти немаш слушнато и видено вакво навивање, те сфаќам мал си можи ќе се плашиш после те сфаќам.
Леле големиот ,пази што збориш па Мзт бил шампион бе основан е 1966 година а вие коа сте основани бе гревчиња едни многу добра атмосфера сте имале у Битола виде ли каква беше атмосферата 10 години Фемили бе после кажи која е подобра публика:tapp:

што туку брмчиш пред 10 пред 20 год. коа не си бил роден ти тогаш. Па уште посрамота е да кажваш значи 40 год. титула не знаете што е зборот ние коа тогаш сигурно ке земиме ако не овва го. тогаш следната. а за атмосфера неможиш да кажуваш пошто арно се случи јубилеј да се соберите 100 души, срамота е кажувате 10 20 год. традициија а по 20 луге одите на утакмица арно беше прошлото коло дерби да се соберите 100

jove_bt напиша:
аха јас него ако го слушам добро ќе е појма нема тренерот. НАјслабиот во цела мак. е можи е подобар од онај на МАврово ама не ми се верва
Александар Петрович е име бе а не Тодоровиќ Зоран кој е тој бе од која канта го извадија:pos2:

на толку фалење шо се прајс се разбираш од кошарка сеа ме разочара. Ако не знаеше за раз. од овај клошарот тренер ваш, Зоран беше тренер во Црвена Звезда да ЦРвена звезда, браво браво се изрезили а баш си мислев и ти знаеш нешо ако ако

Море Битолчанец не сакам да серам за Пелистер не сакам да серам за вас како група(повеќе од добри сте)никој не ви го оспорува тоа.Ама златен оваа песна што ја слушнав на You Тube во Аеродром се пееше пред 3 сезони немој да мислиш дека сте ја откриле Америка.Пејте си ја онаа ''ДА ЖИВЕЕ НЕЗАВИСНА БИТОЛА'':bilokojzbor: :bilokojzbor:

jove_bt напиша:
брачко кој и да, убеден сум дека повеќе ја знае ситуацијата, барем повеќе од тебе:helou:

п.с. Што кажав ја? Овој тренер ме цитира или:baeh:

itar pejo напиша:
Море Битолчанец не сакам да серам за Пелистер не сакам да серам за вас како група(повеќе од добри сте)никој не ви го оспорува тоа.Ама златен оваа песна што ја слушнав на You Тube во Аеродром се пееше пред 3 сезони немој да мислиш дека сте ја откриле Америка.Пејте си ја онаа ''ДА ЖИВЕЕ НЕЗАВИСНА БИТОЛА'':bilokojzbor: :bilokojzbor:
:pos::pos::pos::pos:
Јове добро утро знам за тоа за звезда ама мене тренерот не ми се свиѓа ко тебе што не ти се свиѓа Петровиќ па затоа реков од која канта е изваден:tapp:

jove_bt напиша:
што туку брмчиш пред 10 пред 20 год. коа не си бил роден ти тогаш. Па уште посрамота е да кажваш значи 40 год. титула не знаете што е зборот ние коа тогаш сигурно ке земиме ако не овва го. тогаш следната. а за атмосфера неможиш да кажуваш пошто арно се случи јубилеј да се соберите 100 души, срамота е кажувате 10 20 год. традициија а по 20 луге одите на утакмица арно беше прошлото коло дерби да се соберите 100
Следната ти знаеш што зборуваш следната хахаха ме изнасмеа следната последни ке бидете бе хахахаха:baeh:

аха да само плачете си а јас па што се замарам да ви реплицирам не знам еве ке си пеам
Чкембари сме Чкембари со тебе одиме до крај
бори се ти за нас и победа ни дај
на на нана Пелистер ти си шампион.

п.с. Зоран Т. не го бивалоооо хахахаххахахаххахахахахахааааааааа!!!!
оти Боки го имаше и пред 3год????? по значи идол ви е и му пеете:????:salut:

jove_bt напиша:
аха да само плачете си а јас па што се замарам да ви реплицирам не знам еве ке си пеам
Чкембари сме Чкембари со тебе одиме до крај
бори се ти за нас и победа ни дај
на на нана Пелистер ти си шампион.

п.с. Зоран Т. не го бивалоооо хахахаххахахаххахахахахахааааааааа!!!!
оти Боки го имаше и пред 3год????? по значи идол ви е и му пеете:????:salut:
Јове ај не ги уништувај темиве те молам глеаш незнаеш што збориш ај не си ти за кошарка оди таму биљард играј:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom