Македонската кошарка!

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Вечерва, Работнички - Мзт

Се очекува мал милион навивачи на Мзт, а и без повредениот Талевски реално е Мзт да изгуби над 15 разлика. Да се надеваме дека грешам

Radical Boy напиша:
Вечерва, Работнички - Мзт

Се очекува мал милион навивачи на Мзт, а и без повредениот Талевски реално е Мзт да изгуби над 15 разлика. Да се надеваме дека грешам
Грешиш и без Талевски во дербијата не се знае ја велам дека баш Мзт ке тепа :helou:

Billa Bong напиша:
Грешиш и без Талевски во дербијата не се знае ја велам дека баш Мзт ке тепа :helou:

Како што и кажав Работнички победи ама не 15, туку 11 разлика. Ама за навивањето, кој бил во сала знае што беше. преку 500 навивачи на МЗТ не преикаа цела утакмица иако Мзт цело време губеше. Кого го интересира, како беше атмосферата на трибини, може да се договори со мене, да дојде да ја гледа снимката

Изгубиле леее како бе мене ми кажаа дека тепале пу иначе јас сакам да глеам снимкаto e to

Radical Boy напиша:
Како што и кажав Работнички победи ама не 15, туку 11 разлика. Ама за навивањето, кој бил во сала знае што беше. преку 500 навивачи на МЗТ не преикаа цела утакмица иако Мзт цело време губеше. Кого го интересира, како беше атмосферата на трибини, може да се договори со мене, да дојде да ја гледа снимката

A moze li da izvadish nekolku klipcinja od snimkata i da gi stavish ovde i nie da pogledneme. Jas bev i znam kako beshe i snimiv eden video klip ama so mobilen shto ne e tolku dobar kavlitet. Eve go mojot klip:

ZOTE напиша:
A moze li da izvadish nekolku klipcinja od snimkata i da gi stavish ovde i nie da pogledneme. Jas bev i znam kako beshe i snimiv eden video klip ama so mobilen shto ne e tolku dobar kavlitet. Eve go mojot klip:

Ке исечам нешто поинтересно, например мајмунската песна кога ја свиркавме и маршот и нешто друго битно што треба да се одблежи. Само ке се одолговлечи малце се тоа. И како ти се свигаше тебе атмосферата што ја направивме? Иначе секоја чест за клипчето и за ова и за претходното од Јане Сандански

Вчера Струмица 2005 изгуби дома од Вардар со 11 разлика:(

SANCTIMONIOUS напиша:
Вчера Струмица 2005 изгуби дома од Вардар со 11 разлика:(
Да да се изненадив коа видов ама тоа е можат и они да загубат еднаш

Radical Boy напиша:
Ке исечам нешто поинтересно, например мајмунската песна кога ја свиркавме и маршот и нешто друго битно што треба да се одблежи. Само ке се одолговлечи малце се тоа. И како ти се свигаше тебе атмосферата што ја направивме? Иначе секоја чест за клипчето и за ова и за претходното од Јане Сандански

Атмосферата беше топ. Само оваа мала школска сала не допринесува навивањето да изгледа уште подобро.

Еј обавезно што побрзо да ставиш на јутубе неколку клипови за да им покажеме на биши ЈУ навивачи дека ако не игра МЗТ во Јадранската лига нема да биде интересно :wink:

ZOTE напиша:
Атмосферата беше топ. Само оваа мала школска сала не допринесува навивањето да изгледа уште подобро.

Еј обавезно што побрзо да ставиш на јутубе неколку клипови за да им покажеме на биши ЈУ навивачи дека ако не игра МЗТ во Јадранската лига нема да биде интересно :wink:
Да кажете кога ке ги ставите клиповите да видамto e to:helou:

Бев и градски парк и имаше супер атмосфера.

п.с. Јоцо мајмуне :pos2::pos2::pos2:

По ова коло еве ги резултатите
Струмица 2005 - Вардар Осигурување 57:69 Фершпед Работнички - МЗТ Скопје 77:66 Свисслион Пелистер - Фени Индустри 94:74 а еве ја и табелата по ова 4 коло од Космофон
1.Струмица 38 бода
2.Работнички 35 бода
3.Вардар 32 бода
4.Мзт 32 бода
5.Пелистер 31
6.Фени 27
во следното коло играат
Фершпед Работнички - Струмица 2005 Фени Индустри - Вардар Осигурување МЗТ Скопје - Свисслион Пелистер:helou:

Еве и еден податок околу купот

Скопската агенција и видео продукциска куќа “Хаус 57“ победи на лицитацијата за организатор на завршницата на Купот на Македонија во машка и женска конкуренција, која се одржа денеска во просториите на КФМ.
Понудата на “Хаус 57“ од 11.500 евра беше доволна да го добие правото да ја организира завршницата на Купот, победувајќи ги понудите на суперлигашките клубови Вардар Осигурување и Свисслион Пелистер, како и онаа на фирмата “Каса Инженеринг“.
Инаку, општ впечаток е дека заинтересираноста за организација на ваков вид настани и особено за престижниот Национален Куп за трофејот на Вечер од година во година расте, тоа го покажува и крајната излицитирана сума, поголема за 1400 Евра во однос на ланската на Струмица.

Според претставниците на “Хаус 57“, се работи за продуцентска куќа со кратка историја но со големо искуство, која се занимава со организирање на големи културни и медиумски настани. Во декември минатата година “Хаус 57“ ја организираше прославата по повод 60 години организирано играње кошарка во Македонија за што доби највисоки оценки од присутните и од јавноста.

Организаторот на завршниот турнир ќе го објави местото на одржување на завршницата на Купот на прес конференција за 15 дена. Тогаш се очекува да биде извршен и жребот за четвртфиналните натпревари во машка и полуфиналните натпревари во женска конкуренција.

Завршницата на Купот на Македонија ќе се одржи од 12 до 15 април годинава. Учесници во машка конкуренција се: Струмица 2005, Фершпед Работнички, МЗТ Скопје, Вардар Осигурување, Свисслион Пелистер, Фени Индустри, Амак СП и Карпош Соколи 2000. Во полуфиналето во женска конкуренција ќе настапат: Вигор Скопје, Водњански лисици, Изградба Комерц Младинец и Билјана 006.

http://thepick.blog.com.mk/node/73256 eве едно текстче за утакмицата, малку е пишувано со нервоза и од гледна точка на навивач на мзт, па на кој му се сака да види како е гледано на работите од таа гледна точка... :)

ZOTE напиша:

e сега уште некој да ми каже како се од двд формат да го исечам и да го направам во некој помал формат :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom