B
Beck's
Гостин
Стрелец за Шкендија бил Ненад Јовановиќ
Сите голови во пролетниот дел ги дава тој хахах!
i toa site so glava,i toa site resavacki golovi

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Стрелец за Шкендија бил Ненад Јовановиќ
Сите голови во пролетниот дел ги дава тој хахах!
Изгуби Дрита и Напредок на 4 место
Знаете дали Скопје имаат амбиции за влез во 1 лига?
Изгуби Дрита и Напредок на 4 место
Знаете дали Скопје имаат амбиции за влез во 1 лига?
So ogled kako igraa deneska vo PP,i kolku zelba imaa za pobeda ne bi rekol deka ne im e vazno...Дрита нема амбиции за 1 лига затоа не им е толку важно 4 место.
So ogled kako igraa deneska vo PP,i kolku zelba imaa za pobeda ne bi rekol deka ne im e vazno...
Нема Дрита амбиции за прва лига, така да пласман во бараж на Напредок му е осигуран. Како последен од прва лига Милано ќе игра со третопласираната екипа во втора лига. И тука има дилеми. Скопје ќе гледа да влезе во прва лига затоа што се блиски со ФФМ, и сега им е шансата иако секогаш не е исклучена можноста да играат бараж и таму да ја продадат утакмицатаДрита не ми се верува да има амбиции за 1 лига а и малце тешко сега откако Напредок е во форма,ама Скопје се заебани ако несакаат да влезат во 1 лига ќе го дадат баражот најверојатно со Милано а Напредок ако е 4 место потешко ќе биде против Вардар или некој друг.
Шкендија-Брегалница 3-0
Миравци-Скопје 1-1
Дрита-Цементарница 1-0
Беласица-Напредок 0-3
Влазрими-Влазними 2-2
Новаци-11 Октомври 1-2
Охрид-Локомотива (прекината не знам од кои причини)
1.Шкендија 44
2.Скопје 40
3.Брегалница 39
4.Напредок 33
5.Дрита 31
Ваљда е во петок. Натпреварите во трета лига се поместени за петок а следното коло е веќе во понеделник
Натпреварот во Велмеј каде играа Охрид и Локомотива е прекинат во 25м при резултат 0-0 откако неодговорен гледач го нападнал главниот судија
Лани колото на Велигден дали беше преместено во петок пошто од 1 лига беа во сабота?