Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, да задно со Gino de Gagi, Suns, Соломонов Печат итн. Има една компилација во два дела, се вика Македонски Документ, интересни бендови... Бајдвеј постои една касета снимана е во радиото во Орце со сите тие бендови од тоа време као компилација нешто беше жолт е омотот ама само во вид на касета ја има, некој случајно да не ја поседува?Не знам дали му текнува на некој на овој бенд пост панк и инди рок нешто, мислам дека имаа два албуми.
Добро познатите Прилепчани, пејачот е Кантарот, исто има пеено со Кисмет. Инаку имаат два албуми точно кои се добро склопени и звучат европски да речам. Eве една супер преработка од истиот пејач, си гитаристот од Архангел и уште некој беше не ми текнува.Не знам дали му текнува на некој на овој бенд пост панк и инди рок нешто, мислам дека имаа два албуми.
Добро познатите Прилепчани, пејачот е Кантарот, исто има пеено со Кисмет. Инаку имаат два албуми точно кои се добро склопени и звучат европски да речам. Eве една супер преработка од истиот пејач, си гитаристот од Архангел и уште некој беше не ми текнува.
Само една песна имаат снимено, поточно оваа, и јас не знам зошто останале на една но што е тука тука е . Инаку сега ќе постирам нешто од Прилеп исто така, не е премногу старо за да би влегло во антологија, меѓутоа е доста интересно.Го познавам Кантарот, Гино е од Архангел, Еди е од Санс, не знам за кој Сале се работи. Интересен проект, не знаев за ова.
Од таа што е како на два дела да речам, со песни од Телонаука Совршена, Падот на Византија, Александар Македонски....ако сакате торент од МКД рок антологија кажете, добра компилација отприлика 250-60 mb