Македонска ракометна репрезентација - (жени)

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Алал да и е.Колку само странци играат со срце за репрезентација, додека буљаши како Антич и Илиевски се откажуваат кога е најпотребно.
Перо имо други маани, ама Владо е интересчија најголем кога доаѓа репрезентацијата во прашање, одсегогаш праел играм не играл, повреден сум, ме мрзи да идам...

Со Портјанко друга ќе е ситуацијата, она гине на терен и е страшен мотиватор. Идеме јако у Ниш. :)

Таму ќе си купам, за жени секогаш е помал интересот, сигурно нема да се продадат. Ти имаш?
Немам, ама прочитав дека најмногу карти биле продадени токму за салата во Ниш и натпреварите за нашата репрезентација, башка и скандинавските пензионери имаат купено, па за тоа те прашав.
Иначе се мислам дали да одам, па ќе видам што ќе испадне

Немам, ама прочитав дека најмногу карти биле продадени токму за салата во Ниш и натпреварите за нашата репрезентација, башка и скандинавските пензионери имаат купено, па за тоа те прашав.
Иначе се мислам дали да одам, па ќе видам што ќе испадне

Ќе идеме, ќе идеме, вчера вадев зелена карта :)
Јас ти и Ивица засега, Ilumious; ќе ни се придружи :)

Ivica^; јави се на темава:D
--- надополнето: 16 ноември 2012 во 18:57 ---
Jas ke vi ja guram kolata ako neso ima problem :D
Озбилно планираш да идеш?Princess Of Evil; ?
800 динари има сега карти на нет и мојата троши 5литри на 100 таман е, ај да се договараме :)
Колку е тешко за жени ракомет да се најде друштво, за мажите сите ќе се испотепаат.:unsure:

Ivica^; јави се на темава:D
--- надополнето: 16 ноември 2012 во 18:57 ---

Озбилно планираш да идеш?Princess Of Evil; ?
800 динари има сега карти на нет и мојата троши 5литри на 100 таман е, ај да се договараме :)
Колку е тешко за жени ракомет да се најде друштво, за мажите сите ќе се испотепаат.:unsure:

А кој ќе вози?

Нема грешка, ене го ниш кај е, за саат и пол сме таму.
Плус у мојте шоферски способности не се сомневајте :D

Јас нема да одам, ама би подарил дрес од женска репрезентација на некој од тие што ќе одат. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom